Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3. december 2022
Kl. 17.00 - 19.00

Harlem Spirit of Gospel fra New York synger julen ind med julemusik og gospel!

fra mail
fra mail
Fra selve det dybeste af Harlem, New York, får vi fornemt besøg af tidens måske mest vel renommerede gospelkor på de kanter, ingen ringere end det 8 mand store  Harlem Spirit Of Gospel Choir!
Det er tæt på jul og kunne man forestille sig en mere vedkommende måde komme julen i møde på end at overvære en vaskeægte gospel koncert med alt hvad dertil hører af lovprisninger, glæde, god musik og fantastiske sangere, det bliver stort! 
Koret har tidligere været i Danmark  og spillet udsolgte koncerter, i både København, Århus, Odense, Nordjylland, Ringsted og Holbæk!
De fine sangere i Harlem Spirit of Gospel Choir er nøje udvalgt af bandets leder Mr. Anthony Morgan og korets sangere har optrådt med en perlerække af de største Gospel kor i USA og med ligeså mange prominente navne i amerikansk musik, så som: Aretha Franklin, Diana Ross, Stevie Wonder, Lyle Lovett, Christina Aguilera, Gladys Night, Cindy Lauper, The Band m. fl.
“Kontroverselle, professionelle, energiske, inspirerende og åndsfyldte! Det lyd og sanseindtryk, som Harlem Spirit of Gospel møder en med, rammer en med en kraft, der ikke lader sig standse. De bevæger sig med englene !

 

Finder sted: Sankt Hans Kirke