Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

20. maj 2022
Kl. 19.00 - 21.00

Heino Hansen

Den danske stand-up komiker Heino Hansen har taget danskerne med storm i de seneste år. Nu står han foran sit store store folkelige gennembrud, når han for første gang nogensinde turnerer rundt med sit første traditionelle stand-up show:  ”Heino Hansen’s Første Comedy” Show”.

Heino Hansens første comedy show

Du har med stor sandsynlighed set Heino Hansen på tv-skærmen, de sociale medier eller live i 2020 – den herlige komiker er nemlig blevet rasende populær blandt danskerne, blandt andet efter sin deltagelse i tv-programmet Stormester og via sine mange vittige indslag på sociale medier.
I 2021 drager Heino på turné med sit første klassiske stand-up show nogensinde, der har den passende titel ”Heino Hansen’s Første Comedy Show”. I showet vil Heino tage publikum med tilbage til den dag, hvor han for første gang opdagede, at han er sjov.

Om showet siger Heino selv:

“Jeg har gået og fiflet med et ny standup show, der faktisk er mit første nogensinde! I starten af det nye år, er jeg klar til at præsentere det for jer – det hedder ”Heino Hansen’s Første Comedy Show”, og tager dig med en tur tilbage til den dag, hvor jeg fandt ud af, at jeg er sjov. Den dengang 14-årige Heino skrev en dansk stil – der lagde klassen ned af grin. Fra det sekund vidste jeg, hvad mit liv skulle bruges på. Den ellers generte og anonyme Heino blev klassens sjoveste fra dag til dag. Heino Hansen var skabt! Den danske stil, som blev skrevet i 8.C på Sct. Jørgens Skole i Næstved, blev altså på en måde mit første comedyshow – og i mit nye show, får du altså lov at høre opskriften på, hvordan unge Heino udviklede sin alternative hjerne, og måske endda den danske stil fra 1998.”

Det praktiske

  • Dørene åbner 1 time før showstart
  • Kørestolspladser er ink. ledsager og købes igennem Ticketmasters Servicecenter på telefon: 7015 6565

 

Finder sted: ODEON