MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

19. marts 2022
Kl. 18.00 - 23.55

IDA CORR – Hotel Grand

5 RETTERS MENU – KONCERT – AFTERPARTY

 

Ida Corr

Som et lyn fra en klar himmel bragede Ida Corr ind i toppen af hitlisterne verden over med kæmpehittet “Let Me Think About It” sammen med stjerneproduceren Fedde Le Grand. Siden da har
den aarhusianske sangerinde udgivet hele seks studiealbums, og i 2016 cementerede hun for alvor sit navn i danskernes bevidsthed med hendes medvirken i Toppen af Poppen, hvor hun blandt andet lavede en uforglemmelig fortolkning af Gnags’ “Når Jeg Bliver Gammel”.

Restaurant Grand

Restaurant Grand har skabt en forårsmenu, der bevæger sig i skellet mellem det traditionsbundne og det fremadskuende.  Med udgangspunkt i de håndværkstraditioner der siden 1897 har kendetegnet Restaurant Grand, byder vi velkommen med en fremadskuende og elegant spiseoplevelse.

Ulrik Storm

Den erfarne DJ Ulrik Storm lægger igen lyd til Grand Unplugged Afterparty. Ulriks tilstedeværelse bag pulten er altid velkommen og med hans skarpe ører, faste håndelag og sans for detaljen, er festen i sikre hænder. Glæd dig til et formidabelt mix af nye hits, gamle klassikere og de numre, vi havde glemt, vi elskede.

Læn dig tilbage og nyd stemningen.

Bartendere står klar til at mixe vores berømte cocktails.

 

 

Finder sted: Grand Hotel