Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. februar 2024
Kl. 19.00 - 21.15

John Nielsen og Jens Hansen Tyvstart Formel 1

Med foredraget TYVSTART FORMEL 1 SÆSONEN 2024 får du den bedst mulige start på Formel 1-sæsonen. Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen er klar med en unik, underholdende og nørdet opvarmning fyldt med dramaer og detaljer.

Bliver 2024 et bedre år for Kevin Magnussen og Haas? Kan Mercedes, McLaren eller Ferrari udfordre suveræne Verstappen og Red Bull? Hvilken betydning kommer budgetloftet til at spille i en rekordlang sæson med 24 løb? Alt det og meget mere giver Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen svar på denne aften. De to Formel 1-kommentatorer lægger også vægt på de emner, der optager dig forud for 2024-sæsonen, så der er også sat god til af til spørgsmål fra publikum i salen.

John og Jens dykker ned i de dramaer og detaljer, som de selv mener er de allermest fascinerende. Der er næsten altid forklaringer og historier bag dramaerne, som de færreste kender – og dem vil de rigtig gerne dele med alle de danske Formel 1-fans. Samtidig går de i dybden med de ændringer, der er sket i de forskellige teams hen over vinteren, så du er godt klædt på, når du sætter dig for at se sæsonens første grand prix.

 

Finder sted: ODEON