Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. april 2025
Kl. 19.00 - 22.00

Keld og Hilda går på pension – oplev dem for sidste gang i Magasinet!

Keld og Hilda takker af med talkshowet – Hånd i hånd … på sidste turné.

Duoen takker af på den danske underholdningsscene i 2025 med et helt nyt musikalsk- og topunderholdende talkshow, der tager publikum med hele turen fra deres første møde til i dag, hvor de efter mere end 100 år (sammenlagt) på landevejen nu siger farvel og tak til deres mange fans.

Publikum kan glæde sig til en ganske særlig aften, hvor Keld og Hilda kærligt, ærligt og humoristisk fortæller røverhistorier fra et langt liv både på og bagved scenen. Det bliver sjovt, det bliver rørende, og det bliver hamrende festligt når ”Dansktoppens par nummer 1”, lader os andre komme med bag de største succeser, karrierens op- og nedture, ind i turbilen og med hjem i privaten.

Hvordan gik det egentlig til at de to mødtes hinanden i folkeskolen? Hvordan endte Keld Heick som en af de mest vindende tekstforfattere i dansk melodi-grandprix? Hvad fik Hilda overtalt til at komme med på landevejen og hvordan er Keld og Hilda, egentlig når scenelyset slukkes?

”Det her er jo et stykke dansk musikhistorie!”, udtaler Niels Christian Geil fra Magasinet og uddyber, ”De to har jo haft fingrene i helt usandsynligt mange af de sange, vi i dag betragter som d en danske sangskat.”

Publikum kan derfor selvfølgelig også glæde sig til at genhøre alle de største hits så som: Disco tango, Krøller eller ej, Ved landsbyens gadekær, Do you speak English, Vi skal gå hånd i hånd og mange flere!

Oplev dem på Magasinet den 26. april 2025

Showet starter kl. 20.00, dørene åbner 19.00

 

Finder sted: Magasinet