Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. november 2022
Kl. 11.00 - 18.00

Køb julegaver direkte hos lokale iværksættere på Storms

Hjemmeside
Hjemmeside

Køb julegaver direkte hos lokale iværksættere på Storms

På lørdag kan du købe julegaver og kalendergaver i Storms Pakhus – direkte af lokale iværksættere. Her er der nemlig iværksætterbazar i pakhuset, som bliver fyldt med 24 boder.

Smykker, hudplejeprodukter, kreativt legetøj, fødevarer, keramik, lædervarer, brugskunst, interiør til hjemmet og biologiske mosvægge. Der er noget for enhver ønskeseddel, når der lørdag 12. november kl. 11-18 er iværksætterbazar i Storms Pakhus.

På basaren vil 24 lokale iværksættere præsentere og sælge deres produkter, og dermed er basaren en perfekt mulighed for at forkæle sig selv med en gave, købe kalendergaver til børnene eller få de første julegaver i hus.

”Det er væltet ind med ansøgninger fra lokale iværksættere, der gerne vil præsentere deres produkter, og vi havde desværre ikke plads til alle, men vi har fået samlet 24 spændende og vidt forskellige, lokale iværksættere, der præsenterer og sælger deres produkter,” siger Laila Burharth, iværksætterkonsulent hos Odense Iværksætterservice, og tilføjer:

”For iværksætterne er det en gylden mulighed for at møde deres kunder og få deres mening om produkterne, og for gæsterne i Storms Pakhus er det en mulighed for at købe nye, unikke produkter direkte fra iværksætterne selv.”

Du kan se listen over boder på Storms Pakhus’ Facebook-side: https://www.facebook.com/events/1197660861096259

 

Finder sted: Storms Pakhus