Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. marts 2023
Kl. 18.30 - fre Kl. 21.00

Legendarisk boyband-koncert i Odense

To ikoniske boybands fra popmusikkens gyldne æra i 90’erne og 00’erne er gået sammen om en uforglemmelig musikalsk rejse tilbage i tiden, med de største og bedste hits fra Boyzone, Westlifeog Blue samt C21 som support.

Boyzlife består af tidligere Boyzone og Westlife-medlemmer, Keith Duffy og Brian McFadden. Kan du huske ’My Love’, ’World of our own’, ‘Picture of You’ og ‘No matter what’. Med millioner af solgte plader verden over, satte Boyzone og Westlife deres præg på musikindustrien i 90’erne og 00’erne. Blue, der bl.a. er kendt for deres sjælfulde og smittende melodier med hits som ’All Rise’, ’One Love’ og ’If You Come Back’ der gjorde dem verdenskendte og til endnu et elsket boyband.

Pop-magien fra de fire boybands er lige præcis det publikum kan forvente, når de rejser på turné i Danmark med fem spektakulære koncerter. Den 1. marts besøger de Odense i Jyske Bank Arena. De to bands garanterer fans non-stop underholdning og rejse tilbage til 90’erne og 00’erne med de absolut største pop-ballader og hits alle kan synge med på.

 

Finder sted: Jyske Bank Arena