Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3. marts 2024
Kl. 10.30 - 13.00

Løs sjove jernbanegåder med Lokomotivmester Busse på Danmarks Jernbanemuseum

Danmarks Jernbanemuseum inviterer børn og deres nysgerrige hjælpere til at lyse mysterier i Busses VidenSKAB. Lokomotivmester Busse har brug for jeres hjælp til at løse gåder, reparere ting og konstruere nye opfindelser. Det bliver en oplevelse fyldt med sjov, læring og masser af grin!

Hvad sker der i Busses VidenSKAB?

I Busses VidenSKAB, der løber fem søndage fra den 18. februar, skal vi løse det store mysterium omkring museets drejeskive, der pludselig er gået i stykker. Det er vigtigt at få den repareret hurtigt, så Koblingerne kan løse deres opgaver. Vi opdager, at tandhjul bliver afgørende for at løse problemet, og det er her, du kommer ind i billedet. Hjælp Busse med at finde tandhjulene, sætte dem i den rigtige rækkefølge og lær alt om, hvordan tandhjul fungerer, når Busse åbner sit VidenSKAB.

Datoer for Busses VidenSKAB

Det er gratis at deltage når entreen er betalt. Børn. (0-17 år) har altid gratis adgang. Mød Busse på spor 7 på følgende datoer og klokkeslæt:

3. marts kl. 10.30 og kl. 13.00​

10. marts kl. 10.30 og kl. 13.00​

17. marts kl. 10.30 og kl. 13.00

Lokomotivmester Busse

Lokomotivmester Busse, bor på Danmarks Jernbanemuseum sammen med de sjove lokomotiver, Koblingerne. Han sørger for, at alt er, som det skal være på museet. I Busses VidenSKAB inviteres børn til at hjælpe Busse med at løse de jernbanegåder, han støder på under sit arbejde på museet.

 

 

Finder sted: Jernbanemuseet