Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

20. april 2023
Kl. 20.00 - 22.00

MADS CHRISTIAN

Hjemmeside
Hjemmeside

22-årige Mads Christian er med sin autentiske dansksprogede lyd og store udstråling kendt for at tryllebinde sine tusindvis af dedikerede fans.

Mads Christian tog Danmark med storm, da han i 2021 først udgav de 3 singler ’Samme Steder’, ’Det Burde Være Mig’ og ’Perfekt Som Du Er’ og siden albummet ’Overtænker’, der ramte noget særligt i tidsånden og som alle unge kunne relatere til. Dette blev hans egentlige gennembrud som sanger og sangskriver og nu er han klar til sit næste store gennembrud, nemlig som liveartist.

Mads Christian spænder musikalsk over både de bløde akustiske popballader og de hurtigere rytmer til dansegulvet, men uanset stilarten er der en klar rød tråd: UNG KÆRLIGHED – i alle former og afskygninger. Han skriver sine egne sange og formår at levere budskaber om fænomenet at være ung og kærlighedens udfordringer på bedste popstjernevis. Et godt eksempel herpå er hans seneste single ’Ringer om Natten’, hvor han med stor intensitet beskriver følelsen af savn efter et brud med én man elsker. Og mon ikke at de lange vinteraftner i studiet vil betyde, at Mads Christian har flere nyheder fra samme kant klar til forårets tour.

 

Finder sted: Musikhuset Posten