MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. juni 2024
Kl. 19.00 - 23.00

Metal Mekka: HelgE, Destabilizer, Blodrus & Craceyard

Kulturmaskinen præsenterer en fed koncert, i samarbejde med Patch Your Back, som bringer nogle sindssyge bands med sig!

Craveyard
Craveyard er et fuck you til en poleret tid, hvor vi konstant bliver bedt om at tage stilling og spejle os i det perfekte.
Det aarhusianske metalband Craveyard, er en del af ’Zero Fucks’-bevægelsen og er med til at definere den rå lyd, der er forbundet med bevægelsens ubekymrede mantra.
Hvordan Craveyard er blevet til, er for nu total ligegyldigt. Det må vente til en anden dag.
Craveyard udmærker sig på deres frontman, Martin Krog, der er kendt for sin intense sangstil og tekster, der bidrager til bandets ukonventionelle univers.
Craveyard har et skarpt rytmisk fundament støbt af bassist, Mikael Krog og trommeslager, Marc Jesse, der sammen har en excentrisk spillestil, der er med til at skabe Craveyards karakteristiske lyd. Deres samarbejde og samspil på scenen er en stor del af Craveyards succes.
Karakteristisk for Craveyard, er deres komplekse og eksperimenterende rytmer og teksturer, der afviger fra det forudsigelige. Craveyard er ikke dit typiske band, der kommer og leverer 10 sange og tager hjem igen. Craveyard leverer i stedet en gennemført oplevelse tværet ind i intens og rå atmosfære.

Destabilizer
Destabilizer er kompromisløst, ondt og old-school thrash-metal fra Horsens. Med lynhurtige riffs og en dødbringende dukka-dukka vil Destabilizer smelte dit ansigt og splitte dine cervikale vertebrae til atomer. Kun Satan vil stå tilbage som vidne efter Destabilizer har været i byen, så grib din patch-beklædte denim-vest og bered dig på dommedag!

Blodrus
Nyt dødsmetal fra Odense. Med klare mål. Blodrus ønsker at tage lytteren med på en interaktiv rejse gennem mangfoldige blodige slutninger på livet. Fra fødslen af tanken om snarlig død til blodet flyende fra dødt kød. Musikken bevæger sig fra at hamre som ofrets hjerte, på den sidste flugt, til knusende passager med samme tyngde som en forhammer i fuld svung. I denne soniske bog af blod gurgler, brøler og skriger fortælleren om hurtig og langsom død. Om at blive kvalt i væggelus og eget blod, over dæmoner der leger papirklip med din hud til mødre som konsumerer familien som varulv. Hvis du forsøger at flygte fra dødsteatret, nagles du fast af trommeterminatoren. Fra maskingeværsalver til morterer du først mærker for sent, er den rytmiske dræber altid klar til at nagle dig fast. Blodrus. Hvis du nyder dødsmetal, der kilder til du skriger.

HelgE
Helges musikalske retning på ”Neuroplasticity” har rod i hans ønske om at gå i dybden med sig selv og være observatør på de indre kampe som engang var. Dermed få dem kanaliseret ud i form af aggressiv/depressiv Black Metal kombineret med melodiske elementer og en vis følsomhed.
Trods det mørke univers, er der lysglimt og sejr at finde i lyrikken. ”Neuroplasticity” er en terapeutisk rejse gennem det mørke sind og ind til ilden, der nu for alvor brænder i ham.

HVEM ER PATCH YOUR BACK?
Patch Your Back, er et modsvar på den stigende kapitalisme og kvælertaget, der langsomt strammes omkring musikscenen. Det er samarbejde frem for kontrakter og sammenspil for at fremme den danske metal scene. Patch Your Back er et passions projekt, kun muligt, grundet de bands der søger alternativer og tænker anderledes.

Dør kl. 19
Craveyard kl. 19:30
Blodrus kl. 20:30
Destabilizer kl. 21:30
HelgE kl. 22:30

 

Finder sted: Kulturmaskinen