MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. november 2024
Kl. 18.00 - tors Kl. 21.00

Mikkel Beha – Fortællinger fra en verden i forandring

Hjemmeside
Hjemmeside

Oplev fortællinger fra en verden under forandring, når Mikkel Beha tager dig med på en fascinerende rejse gennem sit liv.

Med et overflødighedshorn af billeder, filmklip og lydoptagelser, som aldrig før er blevet vist, inviteres du ind i Mikkel Behas unikke univers. Du vil blive ført med på rejser både i hans far, Troels Kløvedals fodspor og på familiens egne eventyr, både under og over overfladen på vores smukke, men udfordrede planet.

En livslang rejse på vores blå planet har taget Mikkel Beha og hans familie til fjerne destinationer som Polynesiens afsides øer, de iskolde landskaber i Svalbard og dybt ind i Borneos truede regnskove.

Mikkel Beha præsenterer en unik samling af billeder og lydoptagelser, der hidtil har været gemt væk, og håbet er, at alle vil føle sig som en del af rejsen. Fra Indonesiens vilde dyreliv til storbyernes slumkvarterer og isolerede stammefolk uden for civilisationens rækkevidde.

Med klimaforandringerne, der accelererer, og en verdensbefolkning, der fordobles, har Mikkel set med egne øjne de dramatiske forandringer. Mikkel insisterer på at fastholde håbet og tror på, at vi kan handle nu for at redde vores planet. “Jeg håber, at dette foredrag kan inspirere publikum til at forelske sig i verden og værne om det, vi holder af. Det er simpelt – vi beskytter det, vi elsker,” siger Mikkel Beha.

 

Finder sted: ODEON