Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. september 2022
Kl. 18.30 - 21.00

Musikalsk hyldestaften med Larsen og ABBA

Fra mail
Fra mail

De to odenseanske tribute-bands laver dobbeltkoncert i Den Fynske Landsby

Det bliver som at træde ind i en tidsmaskine, hvor publikum inviteres med på en tidsrejse, med både ABBA og Kim Larsen musik. Det bliver uden tvivl en forunderlig musikalsk aften, hvor der er garanti for fest og hvor publikum får slidt godt på stemmebåndene.

Koncertaftenen afholdes i de idylliske og historiske omgivelser på Danmarks måske smukkest koncert; friluftsscenen i Den Fynske Landsby. Det bliver de to odenseanske tribute-bands, ABSOLUTE ABBA og En Lille Pose Støj, der sørger for tidsrejsen tilbage til 70’erne og 80’erne.

Vi har i lang tid ledt efter et band, der sammen med En Lille Pose Støj, kan skabe en særlig stemning og fest i Landsbyen. Oprindeligt var det Blues Brothers Souvenir Show, der skulle spille denne aften, det blev desværre, for mange måneder siden ændret. Nu har vi fået kontakt til det odenseanske ABBA-band og sat dem på plakaten den 1. september. Vi fejrer 30-års jubilæum i 2022, og den 1. september, bliver en ægte hyldest til noget af det største danske og udenlandske musik, der nogensinde er skabt! Vi glæder os til at hylde musikken og publikum i de magiske omgivelser i Landsbyen” fortæller Henrik Frisch fra Live Culture.

ABBA, var efter The Beatles det bedst sælgende band i musikhistorien!
ABSOLUTE ABBA, er et odenseanske ABBA-band, som sørger for at tage publikum med tilbage i tiden på en forunderlig rejse gennem de mange årtier, hvor ABBA har leveret musik til os alle sammen.

Med stor musikalsk respekt for de velkomponerede numre, fortolkes de med ABSOLUTE ABBA, så ingen kan være i tvivl om, hvorfor ABBAs numre stadig virker i dag.

Gode melodier, skønne harmonier og velskrevne tekster i en tidløs indpakning.

ABSOLUTE ABBA består af fem af Odenses absolut bedste livemusikere og i front, får publikum fornøjelsen af den norske odenseaner Lise Haavik, som er kendt fra Melodi Grand Prix og Dansktop-scenen samt Mette Uhrnfeldt, som også er lokalkendt fra bl.a. Voices of Witches.

 En hyldest til Kim Larsen!

En Lille Pose Støj hylder den folkekære musiksmed Kim Larsen med en musikalsk rejse tilbage i tiden. Bandet er yderst velspillende og med stor respekt for Kim Larsens musik og ånd.

Bandet er igennem de seneste år blevet mere og mere populære. De er kendte for at skabe en fest og ægte hyldest til Kim Larsen.

 

Finder sted: Den Fynske Landsby