Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. juli 2022
Kl. 11.00 - 15.00

PRØV PANNA MOD EN AF VERDENS BEDSTE

Hjemmeside
Hjemmeside

Snør støvlerne og dyst mod nogle af verdens bedste Panna-spillere – kan du mon lave en tunnel på dem? 😱 ⚽️

Vi sætter banen op også er det muligt at teste sine evner inden for kunstformen allerede fra kl. 11.00. Fra 12.00-14.00 kan du spille mod profesionelle panna-spillere nemlig Dronningen Af Panna, Anusha (kendt fra DR Ultra) og Kristoffer Liicht.

⚽️ PANNA ⚽️

・Panna er en helt specielt gade subkultur: modsat fodbold har man ikke brug for 100 kvadratmeters plads, 11 spillere fordelt på to hold i deres respektive holdtrøjer eller to hele timer til at færdiggøre en kamp. I stedet er alt hvad du har brug for: én bold, to mand og tre minutter. Målet er at score flest mål på de tre minutter, om det er på en væg, gennem to tasker eller i en pannabane. Men, hvis du får bolden igennem benene på din modstander, så er kampen færdig uanset, hvad stillingen er. Det handler om udtrykkelse igennem vilde tricks, kreativ udfoldelse og gensidig respekt.

⚽️ ANUSHA ⚽️
・Anusha Samia er en af verdens førende kvindelige panna spillere. Hun har spillet panna i 2 år og har på kort tid taget panna verden med storm. Hun er kendt for sine smooth groundmoves og sin fantastiske charme som ambassador for sporten. Anusha var en af de ledende roller bag verdens første kvindelig panna turnering – en process som er blevet fulgt af DR Ultra i ungdoms minidokumentaren, ”Dronningen Af Panna”.

⚽️ LIICHT ⚽️
・Kristoffer Liicht er en af co-founders bag Pannahouse. Han har rejst verden rundt for at sprede gadefodboldkulturen og har de sidste 10 år gjort det til sit mål at gøre det til det ”sejeste” blandt byernes ungdomskulturer. Han står bl.a bag projekter som ”Street Under Buen” & ”En For Holdet” og har selv flere podie pladser til verdensmesterskaberne i Panna.

 

Finder sted: Storms Pakhus