Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

28. april 2022
Kl. 19.30 - tors Kl. 19.30

PROJEKT FRYGT

Hjemmeside
Hjemmeside

Projekt Frygt er en tragikomisk afdækning af en af menneskets største og mest almindelige grundfølelser:
Frygt.

Med afsæt i frygtens memento mori, som en hyldest til livet, åbner vi op for en rejse gennem frygtens mange rum i en humoristisk, sansefuld og tankevækkende forestilling og sætter fokus på frygtens rolle og dens betydning for livet. En tour de force af scener med spot på vores frygtsomme blik på verden og eget liv. Mange frygter frygt. Men hvornår styrer frygten – og hvorfor er frygt så svært at tale om?

Projekt Frygt er en collageforestilling, som baserer sig på adskillige kategorier, der alle centrerer sig om frygt – og undersøger, hvordan disse imødekommes, overvindes og styres af mennesker. Med blik for både fortid, nutid, fremtid, globalt som lokalt.

De tragikomiske scener opleves som ren katarsis, når frygtens mange facetter blandt andet afbildes gennem iscenesatte sange. Publikums frygtopfattelse fordres også med absurde og komiske lydtvists gennem elektroniske og akustiske effekter, der afvikles live af skuespillerne på scenen.

Forestillingen behandler en universel tematik, som alle kender til og kan spejle sig i uanset kultur, etnicitet og ophav.

 

Finder sted: TEATER MOMENTUM