MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. juni 2023
Kl. 19.00 - 21.00

Sæt pris på dig selv’ foredraget med Mille Skjold Madsen

Vidste du, at der er 133 år til at Danmark opnår ligestilling? Det ved Mille Skjold Madsen. Mille har en dagsorden er udover det sædvanlige, når hun til hverdag formidler viden og tips til en stærkere økonomi for kvinder og kaster et lærerigt blik på økonomisk ligestilling, investering, privatøkonomi og pengeadfærd. Dette gør hun blandt andet igennem det feministiske pengemagasin Økonomista og foredrag.

Chefredaktør Mille Skjold Madsen er uddannet journalist og har de seneste år af sin karriere haft fokus på at formidle økonomisk viden på et letforståelig og tilgængeligt sprog, så alle kan være med og føler at informationerne bliver givet i øjenhøjde. Det er tre år siden det første Økonomista magasin blev udgivet og 7. udgave er netop lanceret. Milles vision er lige så klar i dag, som den var for otte år siden, da hun startede med at formidle feministisk finans – 133 år er alt for lang ventetid, og hendes tålmodighed rækker ikke.

Efterspørgslen er blevet imødekommet, og Mille er nu klar til at italesætte feministisk økonomi og de udfordringer der træder i bremsen for at opnå økonomisk ligestilling med sit nye foredrag Sæt pris på dig selv. Foredraget er ikke bare inspirerende og læringsrigt, men vil efterlade de deltagende med gode og håndgribelige redskaber til at skabe ligestilling i egen privatøkonomi og tage hånd om egne finanser.
Sæt pris på dig selv er et søsterligt skub til et liv med mere økonomisk indsigt og selvstændighed, når det kommer til hjemmets penge og de mange værdifulde arbejdsopgaver, som kvinder udfører uden at blive lønnet.

Med en billetpris til blot 150kr er det en genial investering, som vil give et formidabelt udbytte i form af viden, inspiration og brugbare værktøjer til at skabe en forandring, samt et lækkert Økonimista magasin til at tage med hjem og fordybe sig i.

 

Finder sted: Odense Vineyard