MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. marts 2024
Kl. 20.00 - 21.00

Sasha Adrian & SHE’S THE MOON

Kom med til årets første Kvinde Kend Din Pop-event, når vi præsenterer to af de mest spændende navne fra den danske upcoming-scene: Sasha Adrian og SHE’S THE MOON.

Sasha Adrian:
I den kraftfulde kontrast mellem distortionguitarer og Sasha Adrians lyse, fortællende vokal opstår et rum for temperamentsfuld sårbarhed, der er både forløsende og intimt. Hun dyrker lyden af det uperfekte, som hun sætter i dragende melodiøse rammer, der både afvæbner og omslutter lytteren. Med sit dynamiske spænd bruger hun kontrasten mellem hviskende tilståelser og ‘don’t give a f*ck’-smadder til at skabe en ærlig og ligefrem musikalsk oplevelse. Inspireret af navne som Julia Jacklin, Phoebe Bridgers og Snail mail, møder vi i både lyden og lyrikken, modet til at vende vrangen ud i fortællinger om kærlighed, svigt, blå mærker og forsøget på at reparere forholdet til kroppen, når ens grænser er blevet overtrådt.

Sasha Adrian udgav sin debut EP ‘Token’ (Celebration Records) i oktober ‘23, og er allerede nu i studiet og arbejder på den næste udgivelse. Hun og bandet har spillet en række koncerter i hele landet, bl.a. et fyldt Stengade, samt support for navne som Reveal Party og Astrid Cordes.

SHE’S THE MOON:
SHE’S THE MOON er Stine Rosenløv Jensens soloprojekt med rod i den alternative pops verden. Stine leger med elementer fra forskellige genrer for at få os til at tvivle på hvad pop egentlig er. Hun skaber en ny bedroom pop, hvor vi aldrig får helt nøjagtigt hvad vi forventer, og sange som vi både kan danse og græde til. Stine står bag både sangskrivning og komposition af alt materiale, og musikken tager os med på en dybdegående rejse gennem hendes indre univers, hvor emner som kærestesorg, venskab og selvforhold udforskes i intense og kraftfulde kompositioner.


Kvinde Kend Din Pop er koncerter til dig der er nysgerrig på ny musik, men overvældet af de mange muligheder. Kulturmaskinen har gjort det hårde arbejde og håndplukket de sejeste, nye artister, så alt du skal gøre er at møde op og blive forkælet. Oplev morgendagens stjerner og vær med til at skubbe til skævheden på playlisterne, radioen og festivalerne! Alle køn er selvfølgelig velkomne.

 

Finder sted: Kulturmaskinen