Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7. september 2024
Kl. 18.30 - 21.30

Saveus og Zar Paulo

Dobbeltkoncert hvor musikken er i en klasse for sig! Saveus og Zar Paulo tilføjet på plakaten til sensommerkoncerterne i Den Fynske Landsby i Odense. New-wave pop-rock og en popstjerne på kometrejse.

Saveus har fra starten gjort sig bemærket på den danske musikscene, med sin unikke lyd, stærke vokal, velskrevne sange, intime følelsesunivers for- og med publikum og ikke mindst sine anmelderroste albums. Martin Hoberg Hedegaard, sangskriver, producer og stemme bag Saveus, har hele pakken, og det er netop det både fans og anmeldere for længst har opdaget.

Zar Paulo er en anden dansk perle på den danske musikscene. Poetiske tekster, musikgenre der fusionerer, anmelderroste koncerter og i november blev de kåret til Årets Nye Danske Livenavn.

”Folkefest på syre”, sådan skrev GAFFA i deres anmeldelse fra SPOT festival i Aarhus. Fem og seks stjerner på stribe fra de danske anmeldere og en fanskare der hele tiden vokser. Zar Paulo har sat et solidt aftryk med deres Dansksproget new-wave pop-rock – og sommeren 2024 bliver ingen undtagelse.

 

Finder sted: Den Fynske Landsby