MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. juli 2022
Kl. 10.00 - lør Kl. 17.00

SOMMERFERIE PÅ BRANDTS

Hjemmeside
Hjemmeside

SANSEUDSTILLING FOR BØRN OG DERES VOKSNE.

Mad er liv, poesi og eventyr. Mad vækker følelser og minder. Det handler om dufte, smage og måden, den ser ud på. I årets sanseudstilling kaster vi os med glubende appetit over én af livets største glæder: mad!

Flødedrøm x Pølseskind udfoldes som en spektakulær oplevelse for hele familien, skabt af scenograferne Anne Oddershede og Mina Lejbølle. Labyrintiske forløb og smukke rum lokker gæsterne på opdagelsesrejse i et barokt eventyrland. Her regerer den sukkerglade Dronning Flora Flødeskum, og den kræsne Fru Kong Maveskind tager imod undersåtter i tronsalen. Kager flyver, desserter danser og i haven vokser der pølser på træerne.

Årets sanseudstilling er et overflødighedshorn af sanseindtryk, der tager børn og voksne med på en herlig opdagelsesrejse ind i madens forunderlige univers. Den er en hyldest til fantasien med plads til at lege, røre, bygge, kravle, dufte og hoppe.

Sanseudstillingen har været en tradition på Brandts i 35 år og er særligt målrettet børn i alderen 2 – 8 år og deres voksne.

 

Finder sted: Brandts