Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

22. juni 2024
Kl. 10.30 - 11.45

Spørg Kristian Show

Spørg Kristian har stjernestatus på DR Ramasjang – oplev showet live i ODEON!

Hvorfor er pizzabakker firkantede, når pizzaen er rund? Hvad er et sort hul egentlig? Og hvad sker der med lorten, når du trækker ud i toilettet? Der er intet spørgsmål der er for småt eller for stort. Sammen med de sjoveste eksperter kommer Kristian Gintberg nu til Odense for at finde svar på børns gode spørgsmål.

I programmet svarer Kristian Gintberg (kendt fra Lille Nørd og Ramasjang Mysteriet) på spørgsmål fra alle Danmarks børn. Og intet spørgsmål er for småt! Til at hjælpe sig har Kristian 6 skøre eksperter, som har hver deres sang. Nu kan du opleve Spørg Kristian live i et musikalsk show. Publikum stiller spørgsmålene og bestemmer selv, hvem af eksperterne der skal svare. Er det den kvindelige sømand Sailor Swift? Goth-pigen Stella? Fløde-saxofonisten Stanley? Youtuberen Torskeridderen? Tyroleren Jürgen eller den evigt pruttende Mogens? Ingen ved det. For her er det børnene, der har magten og bestemmer showets forløb.

Du kan opleve den populære Ramasjang stjerne i ODEON den 22. juni, når han indtager Store Sal, klar til at give alle Fyns børn en oplevelse de sent glemmer.

 

Finder sted: ODEON