MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

27. oktober 2023
Kl. 17.00 - Hele dagen

Stor fest på Den Gamle Kro

Er du glad for god mad og godt selskab? Det får du i dejlige omgivelser, toppet med forrygende live musik, Fredag den 27.10.2023 kl. 18.00 På Den Gamle Kro i Odense.

Er du plus 30, 40, 50, 60, og elsker at danse til god musik, så skal du til fest, hvor alle sanser bliver stimuleret.Der bliver serveret en lækker 3. retters menu, velkomst drink, og levende musik i helt igennem autentiske rammer.

Den gamle kro åbner hele huset op for denne fest, så kom med dine venner, familie eller kollegaer til et brag af en aften. Du sidder sammen med dine egne, men også med andre, det er ”først til mølle princippet”, så bestil bord allerede nu.

Alt dette får du for kun 529 kr. pr person. Udover det vil der være vin, øl og gin bar til gode priser.

For at holde den gode pris, er det en nødvendighed at man betjener sig selv i henholdsvis vinbaren/fadølsbaren og ginbaren.

Dørene er åbne fra kl. 17.00, (maden serveres kl 18:00) så kom og få pladser og drikkevarer i god tid.

Betaling skal ske senest 15.09.2023. Som ved andre store arrangementer, bestilles billetterne samlet og afregnes af en vært ved faktura, som også er entrebilletten for selskabet.

Tilmelding og betaling er bindende.

 

Musikken leveres af Memory Lane, som spiller sange vi elsker, bl.a. Bonsoir Madame, On a long lonely night og meget mere lækker musik.

BOOK HER

 

Finder sted: Den Gamle Kro