Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

22. september 2021
Kl. 20.00 - tors Kl. 20.00

Stormfulde Højder: Serieteater efter Emily Brontës roman

Vi giver streamingtjenesterne kamp til stregen og viser Emily Brontës verdensberømte og elskede kærlighedsdrama som serieteater. I teatrets intense rum udspiller historien sig lige foran dine øjne. Fortællingen om den ulykkelige kærlighed mellem de unge rebeller Catherine og Heathcliff strækker sig over flere årtier. Som publikum kommer du helt tæt på de unges passion og umulige valg.

 

Emily Brontës berømte kærlighedshistorie Stormfulde højder er fyldt med passion, vildskab, død og hævn. Historien tager sin begyndelse i 1770’ernes Nordengland. Her på Yorkshires hede på godset Wuthering Heights og herregården The Grange bor familierne Earnshaw og Linton. Den forældreløse og fattige dreng Heathcliff adopteres ind i Earnshaw familien, og det bliver skæbnesvangert for alle.

Venskabet mellem børnene Catherine og Heathcliff udvikler sig til en umulig romance præget af lidenskab, misforståelser og stærke følelser. Som en vild flod skaber deres oprørske og ulykkelige kærlighedshistorie dønninger langt ind i den næste generation og helt ind i døden.

TEATER SOM SERIE
Vi har valgt at tilbyde Stormfulde højder som serieteater. Historien fortælles i 3 afsnit, som spiller henover efteråret. Hvert afsnit er en helaftensforestilling.

Læs alt om stykket, spilledatoer samt køb dine billetter i billetlinket ovenfor.

 

Finder sted: Odense Teater