Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

20. januar 2023
Kl. 19.30 - 22.00

Svanesøen

Hjemmeside
Hjemmeside

Nationalballetten Kyiv fra Ukraine opfører Svanesøen.

På trods af den forfærdelig krig i Ukraine er det lykkes at samle balletensemblet fra Kyiv med i alt 30 i forestillingen.

Kyiv National Ballet har høster stor anerkendelse for mange af deres klassiske balletter og stjernesolister fra legendariske balletkompagnier bidrager til denne succes. I den kommende sæson er der bl.a to stjerner fra Kyiv National Opera, Olga Golytsya og Jan Vana – som allerede har demonstreret deres vidtspændende repertoire rundt om i verden.

En eventyrlig handling, smukke kostumer, medrivende musik og dans, leveres af dette nye ensemble fra Ukraine som er det første gæstespil nogensinde i Danmark.

Det er Svanesøen, som vi elsker den. Med musikken til Svanesøen begejstrede Tjajkovskij i 1877 både datidens balletpublikummet og de klassiske musikelskere. Svanesøen, kendetegnes ved at lade følelserne komme til udtryk uden at spilde et enkelt ord, trin eller tone. I den klassiske iscenesættelsen bliver musik og dans i fællesskab til ét sprog, som alle forstår og elsker..

 

Finder sted: ODEON