MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. marts 2023
Kl. 19.00 - 21.00

“The Danish Dane” med Niels Hausgaard og Martin Schack

Hjemmeside
Hjemmeside

Den altid populære folkehelt og troubadour, Niels Hausgaard vender tilbage i 2023 med endnu et show.

Siden cirka 1971 har Niels Hausgaard underholdt danskerne. Hans show bliver altid anmeldt med ord som ”skarpt”, ”underholdende”, ”5-stjerner”, JydskeVestkysten skrev om hans senest show ”Hausgaard tilbage i skarp sovs, storform og stående applaus”.

Niels Hausgaard laver show i Odense og Svendborg, showet i Svendborg blev udsolgt på 24 timer. I Odense er der ledige billetter. Med på scenen har han Martin Schack. De mødtes tilfældigt i Ribe august 21. Martin kan det hele på sine keyboards. Hans hang til jazz fornægter sig dog ikke. Mange kalder det “smukt” at høre Martins elegante håndtering af den musikalsk set ret udisciplinerede Hausgaard.

Ingen ved rigtigt hvor mange turnéer Niels Hausgaard har været på, nogle spørger også ”Hvor længe vil du fortsætte?” og her svarer Hausgaard ”Til publikum ikke gider mere” ”eller jeg bliver så gammel, så jeg er ufrivilligt morsom”. Hausgaard forsikrer, materiale er der nok af, og det vil der altid være.

Dybt alvorlige og foruroligende sager i vores samfund blander sig med det morsomme og direkte latterlige. Niels viger ikke udenom nogle af delene. Han arbejder med det, han kalder “vores fælles skæbne.”

Showet i Odense afholdes i Jyske Bank Arena. Showet afholdes i arenaen, det bliver dog en langt mere intim oplevelse for publikum, da arenaen forvandles til en ”black box”, bl.a. for at sikre bedre lyd og en hyggelig publikumsoplevelse.

 

Finder sted: Jyske Bank Arena