Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

17. august 2024
Kl. 18.30 - 22.00

Tim Christensen og Barselona

Tim Christensen og Barselona skal spille en af sommerens koncerter i Landsbyen Odense. De kan opleves på scenen den 17 August 2024!
Tim Christensen
Han hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie. Først som frontmand i et af 90’ernes største bands, Dizzy Mizz Lizzy og siden som succesfuld soloartist. Solokarrieren skød han i gang med albummet ”Secrets On Parade” i 2000 med singlen ”Love Is A Matter Of” og sangen ”Right Next To The Right One” der fungerede som titelsangen til tv-serien ”Nikolaj og Julie” – sange og et debutalbum der fik sat skub i Tim Christensens flotte solokarriere.
Barselona
Den populære og geniale duo med Rasmus fra Odense og Rud fra Frederiksberg, der fandt hinanden i musikken til tonsvis af koncerter, gæster til sommer Den Fynske Landsby. Barselona har én gang tidligere spillet i Landsbyen Odense tilbage i 2021, den første koncert i Landsbyen efter Covid-19.
Barselona spillede allerede på Roskilde Festival og SMUK i deres første leveår, og bandet har ikke ligget på den lade side, siden de startede med at komponere musik, og ej heller siden de var i Landsbyen i 2021, seneste har de udgivet albummet ”Væbnet Hjerte”.

 

Finder sted: Den Fynske Landsby