MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. september 2024
Kl. 19.00 - 21.15

Vent med at blive skilt til i morgen

Vent med at blive skilt til i morgen – Et show om svangerskab, moderskab, ægteskab, galskab og du ved… garderobeskab.

Der er meget at tage fat på, når Christina Sander og Nina Claire Crossland går på scenen og taler om de svære, urimelige og til tider latterlige situationer, vi alle kan havne i som kvinde, mor og kæreste.

De to populære influencere skaber et helt særligt fællesskab i salen og indgår i en hylende morsom dialog med publikum om alt fra forventningspres til presseveer – godt krydret med nye sandheder om vasketøj, bleskift, madpakker og sexliv… eller mangel på samme? Og mon ikke også telefonen ringer hos den berømte Krænkelses-hotline?

Gå ikke glip af dette unikke show, der giver dig begavet indsigt i graviditet, fertilitetsbehandling, the mental load, løngab, tissekoner og meget, meget mere.

Christina og Nina forsikrer dig om, at vi er mange kvinder, der oplever de samme situationer og har den samme slags udfordringer. Så selvom du tror, det kun er din mand den er gal med, er vi måske i virkeligheden alle gift med den samme mand? Så vent lige med at smide ham ud. Måske er det ikke udelukkende hans skyld…

 

Finder sted: ODEON