MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

22. november 2022
Kl. 19.00 - 21.00

Victor Lander

Hjemmeside
Hjemmeside

”WEEKEND”, Landers nye show, er et show om håndtering af skam og en ærlig beretning om de weekender der på godt og ondt formede den 27-årige standupkomiker fra Risskov.

Victor Lander er for alvor blevet kendt de seneste år. Talentet er enormt og derfor var det også med største selvfølgelighed at århusianeren, efter at have turneret rundt med sit onemanshow “Victor Flygter Hjemmefra”, trådte ind i danskernes TV-stuer og blev allemandseje, først som deltager i kæmpehittet Stormester og i den prestigefyldte rolle som vært på TV2s lørdagsunderholdning LEGO Masters og senest til Zulu Comedy Galla med ”Ploven”.

Med sin legende tilgang til comedy, leverer han fjollede jokes, der aldrig går på kompromis med træfsikkerheden. Victor er ikke typen der tøver. Med sin ustoppelige energi og smittende humør trækker han publikum med ind i sit syrede, men samtidigt ærlige univers, hvor han tvister trivielle dagligdagssituationer til drengede fabler, som alt sammen bliver leveret med en uimodståelig kejtet charme.

One-man showet WEEKEND kan du opleve på Magasinet den 22. november.

 

Finder sted: Magasinet