Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

28. april 2023
Kl. 19.00 - 20.30

Vinsmagning: Rosé – Rosé – Rosé

Hjemmeside
Hjemmeside

I samarbejde med Bichel Vine inviterer vi til en hyggelig og smagsrig aften, hvor vi med udgangspunkt i fem rosévine vil fokusere på det spændende og meget varierede udbud, der efterhånden findes på markedet. Odense Aafart danner rammer om eventet og inviterer sammen med Bichel Vine til en boblende aften i rosévinens tegn.

Rosé vinens verden er stor og der findes en bred vifte af forskellige rosé vine. Ligesom rød- og hvidvin, er rosévin en genre vin, som også kan laves af flere forskellige druer på flere forskellige måder. Oftest laves rosévin dog af blå rødvinsdruer. Den kendte lyserøde farver kommer fra druernes skal, der afgiver farve, når de ligger sammen med druesaften.

Forskellen ved en rosévin er, at druerne fjernes fra druesaften langt tidligere end når man for eksempel fremstiller af rødvin, og dette gør, at man ender med den lyserøde farve. “Og så skal vi lige have et par rosévine til pigerne. Det behøver ikke være særligt dyrt, men gerne lidt sødt”. Det var den typiske udmelding ved indkøb til sommerfester år tilbage. Rosé blev ikke regnet for noget, heldigvis har tingene ændret sig, og rosévin tages nu alvorligt af både producenter og forbrugere. Og er man villig til at betale, kan man få en top rosé til omkring de 150 kr. Sammenlign lige, hvad du skal give for en hvid eller rød topvin – eller top Champagne for den sags skyld!

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafart på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

 

Finder sted: Odense Å - Aafart