Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kan blive større end McDonalds: Dominos vil tilbage til Odense og øvrige storbyer

Af Redaktionen

I 2019 gik pizzakæden Dominos konkurs på det danske marked.

Dermed drejede de nøglen om på restauranter i byer som København, Valby, Roskilde og ikke mindst to steder her i Odense.

Det skete efter en række bogstaveligt talt “lortesager”, hvor blandt andet Ekstra Bladet og Operation X kunne afsløre kummerlige køkkenforhold i Dominos-kæden. Blandt andet med rottelort i køkkenet og andre fødevarefusk.

Efter konkursen har Dominos Pizza Enterprises, der kommer fra Australien, overtaget konkursboet og driften af Dominos i Danmark.

Har ambitiøs vækstplan med fokus på større byer

De satser nu stærkt på at genetablere Dominos brand her i landet med en ambitiøs vækstplan. Blandt andet lyder det fra deres landedirektør, at samtlige danske storbyer skal indtages inden for det næste år.

Det gælder i den grad også Odense, som nåede at have to Dominos.

“I år vil vi åbne 12 nye restauranter med støtte fra vores bagland og vores danske kunder. En restaurant om måneden fører os tæt på målet, men på længere sigt skal vi op i tempo,” siger landedirektør Kellie Taylor til Fødevarewatch.

“Vi føler, at danskerne er villige til at give os en chance til,” fortsætter hun.

I dag har Dominos ni pizzasteder her i landet.

Vil åbne 150 restauranter på 10 år

Direktøren afslører desuden, at man har planer om at åbne 150 nye restauranter frem mod 2030. Det vil i så fald gøre Dominos til en større restaurantkæde på det danske marked end McDonalds.

Ifølge B.T. har McDonalds aktuelt 88 restauranter i Danmark.

“Vi elsker pizza, og vi er pizza people, og vi håber, vi får lov til at vise danskerne, at vi er anderledes og bedre end før,” lyder det fra Kellie Taylor.

De nye ejere er en gigant i udlandet, hvor de driver mere end 2.400 restauranter globalt, så ambitionerne bakkes i hvert fald op af stor kapital.

De konkrete planer omkring Aalborg, Odense, Aarhus, Herning og øvrige danske byer har man dog ikke ønsket at dele med pressen.

Del artikel

Andre læser også