MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populært spillested gået konkurs: Nu bliver direktøren meldt til politiet

Af Christina Frederiksen

By- og Kulturforvaltningen vil politianmelde den tidligere direktør for Kansas City på baggrund af konklusionerne i den eksterne advokatundersøgelse, som forvaltningen har igangsat.

Det skriver Odense Kommune i en pressemeddelelse.                    

By- og Kulturforvaltningen har til morgen modtaget resultatet af undersøgelsen fra Focus Advokater, og på baggrund af rapportens vurderinger og konklusioner vil forvaltningen melde sagen til Fyns Politi.

“Advokaten har med undersøgelsen afdækket en række omstændigheder og oplysninger i sagen, som hver for sig og tilsammen betyder, at der efter hans vurdering er grundlag for en politimæssig efterforskning og vurdering af sagen i forhold til den tidligere direktør.

Det er baggrunden for, at vi vil anmelde direktøren.

Politiet kan afdække, om der er grundlag for at rejse sigtelse og tiltale for overtrædelse af strafferetlige bestemmelser”, siger afdelingschef Martin Petersen.

Ud over politianmeldelsen giver rapporten anledning til, at forvaltningen opgør et erstatningskrav og vurderer mulighederne for et civilt søgsmål om erstatning mod den tidligere direktør og medlemmer af bestyrelsen for Odense Øvelokaleforening.

Kansas City blev onsdag erklæret konkurs efter, at Odense Kommune for nylig meddelte, at man ikke længere ville yde økonomisk støtte til spillestedet.

De økonomiske problemer startede tilbage i maj, hvor det kom frem, at Kansas City havde fået udbetalt 1,5 millioner kroner for meget i støtte, skriver TV2 Fyn.

Del artikel

Andre læser også