Kendis-kok præsenterer helt nyt koncept: Kom til kokke-træf med ALT inkluderet i prisen
Hvis du er vild med gourmetmad og kunne tænke dig at prøve noget af det ypperste inden for gastronomi, så skal du prøve Restaurant Hallundbæks helt nye koncept.
“Hallundbæks præsenterer” hedder det og skal være med til at gøre dét at spise ude til en endnu større oplevelse.
“Vi tror på, oplevelser er værd at samle på. Derfor inviterer vi til en helt unik oplevelse hos os.
Sådan forløber aftenen med kokketræf på Restaurant Hallundbæks:
Cocktail og 4 snacks / Jacob Mikkelsen & Per Hallundbæk
Forret / Yves le Lay
Forret / Henrik Jyrk
Mellemret / Yves Le Lay
Hovedret / Jacob Mikkelsen & Per Hallundbæk
Dessert / Henrik Jyrk
Kaffe/te med rom eller Baileys
Pris pr. person kroner 1.095,-
Inklusive 6 retter, velkomst cocktail, vine, øl, sodavand, saft, kaffe/te, avec
Kl. 23-01:00
Baren åbner med kolde drinks og DJ’en spiller op
Du får Hallundbæks gastronomisk oplevelse alt inklusive, som du kender det, men vi præsenterer lige netop denne weekend og KUN disse to aftner noget ekstra til din gastronomiske oplevelse. Vi kalder den Hallundbæks præsenterer,” lyder det fra folkene bag Restaurant Hallundbæks.
Nøje udvalgte vine
Første arrangement i “Hallundbæks præsenterer” bliver et kokketræf, hvor restauranten får besøg af nogle af landets bedste kokke, nemlig Henrik Jyrk og Yves Le Lay, der sammen med køkkenchef på Hallundbæks Jacob Mikkelsen og Per Hallundbæk selv vil lave en 6-retters-menu med nogle af de bedste retter fra deres mange år i køkkenet.
Restaurant Hallundbæks hussommelier fra H.J. Hansen Allan Jørgensen har nøje udvalgt vinene til maden og vil forklare om dem på aftenen. Skulle man ønske specialøl, saft eller sodavand fås det selvfølgelig også.
Aftenen kan KUN opleves 17. og 18. marts 2023. Til begge aftener serverer vi kl. 18.30 til 23.00, hvorefter du kan nyde drikkevarer og musik fra vores DJ.