ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendis-kok præsenterer helt nyt koncept: Kom til kokke-træf med ALT inkluderet i prisen

Af Christina Frederiksen
Per Hallundbæk. PR foto.
Per Hallundbæk. PR foto.

Hvis du er vild med gourmetmad og kunne tænke dig at prøve noget af det ypperste inden for gastronomi, så skal du prøve Restaurant Hallundbæks helt nye koncept.

“Hallundbæks præsenterer” hedder det og skal være med til at gøre dét at spise ude til en endnu større oplevelse.

“Vi tror på, oplevelser er værd at samle på. Derfor inviterer vi til en helt unik oplevelse hos os.

Sådan forløber aftenen med kokketræf på Restaurant Hallundbæks:

Cocktail og 4 snacks / Jacob Mikkelsen & Per Hallundbæk

Forret / Yves le Lay

Forret / Henrik Jyrk

Mellemret / Yves Le Lay

Hovedret / Jacob Mikkelsen & Per Hallundbæk

Dessert / Henrik Jyrk

Kaffe/te med rom eller Baileys

Pris pr. person kroner 1.095,- 

Inklusive 6 retter, velkomst cocktail, vine, øl, sodavand, saft, kaffe/te, avec

Kl. 23-01:00
Baren åbner med kolde drinks og DJ’en spiller op

Du får Hallundbæks gastronomisk oplevelse alt inklusive, som du kender det, men vi præsenterer lige netop denne weekend og KUN disse to aftner noget ekstra til din gastronomiske oplevelse. Vi kalder den Hallundbæks præsenterer,” lyder det fra folkene bag Restaurant Hallundbæks.

Nøje udvalgte vine

Første arrangement i “Hallundbæks præsenterer” bliver et kokketræf, hvor restauranten får besøg af nogle af landets bedste kokke, nemlig Henrik Jyrk og Yves Le Lay, der sammen med køkkenchef på Hallundbæks Jacob Mikkelsen og Per Hallundbæk selv vil lave en 6-retters-menu med nogle af de bedste retter fra deres mange år i køkkenet.

Restaurant Hallundbæks hussommelier fra H.J. Hansen Allan Jørgensen har nøje udvalgt vinene til maden og vil forklare om dem på aftenen. Skulle man ønske specialøl, saft eller sodavand fås det selvfølgelig også.

Aftenen kan KUN opleves 17. og 18. marts 2023. Til begge aftener serverer vi kl. 18.30 til 23.00, hvorefter du kan nyde drikkevarer og musik fra vores DJ.

Se mere her.

Del artikel