Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

 1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
 2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
 3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fint besøg: TV-kendisser indtager dyrskuet

Af Christina Frederiksen
PR-foto
PR-foto

Når portene slåes op til Det Fynske Dyrskue i den kommende weekend, bliver det med fint besøg af diverse kendisser.

Dyrskuet skal være mere moderne og tidsvarende, og det betyder altså også, at man ved dette års udgave er klar med helt nye tiltag på programmet.

Nogle af disse involverer flere forskellige kendisser.

Jim Lyngvild.

Blandt andre:

 • Jim Lyngvild, der lørdag klokken 16.30 fortæller om, hvordan han bruger naturen som kreativt brændstof og som kilde til at finde sindsro. Den anerkendte designer, forfatter, iværksætter og fotograf har fyldt sit liv med natur.

  Siden opvæksten i Albertslund har den trukket i ham, og i dag inspirerer den alt fra hans kreative arbejde med kunst og kultur til hans privatliv, hvor naturen giver plads til sindsro og eftertanke.

  Ved oplægget lørdag vil han guide publikum gennem en kreativ og intens tilværelse, der blandt andet har budt på hekserier, iværksættereventyr, en vikingborg på Sydfyn med udsigt til marskland og havørne – og medejerskabet af en campingplads ned til Mariager Fjord.

  Jim Lyngvild er altid garant for knivskarpe budskaber og hudløs ærlighed. Forvent begge dele – og mere til – på dette års dyrskue.
 • Sebastian Klein, der søndag klokken 11 og 14 er klar med en hyggelig dyrequiz.

  Hvilket landbrugsdyr er der flest af i Danmark? Hvilket dansk landbrugsdyr kan løbe hurtigst? Hvilket firbenet landbrugsdyr kan ikke kaste op? Sådan kunne nogle af spørgsmålene lyde i Sebastians store quiz om landbrugsdyr.

  Bliv klogere på nogle af de dyr, vi lever af og med. Og hvem ved? Måske er der endda en præmie eller to til vinderne?

  Sebastian Klein er en af Danmarks førende naturformidlere. Han har i mere end 20 år lavet programmer for børn til DR. Han har bl.a. været medudvikler af og vært for programmerne Bidt, brændt og stukket på DR Ultra og 1 døgn, 2 hold, 3 dyr på TV2.

  Sebastian er desuden forfatter til over 50 bogtitler primært om dyr.
 • Nikolaj Kirk, der søndag klokken 12.30 tager folk med ind i sit Nak & Æd-univers. Dyrene skal nakkes, og så skal de ædes. Så enkelt er det iflg. kokken Nikolaj Kirk, som du kan opleve til årets dyrskue.

  Nikolaj Kirk blev for alvor et kendt ansigt i Danmark efter, at han medvirkede i tv-programmer som Mad i kassen, Go’ morgen Danmark og ikke mindst det populære livsstilsprogram om jagt og natur, som han laver i samarbejde med Jørgen Skouboe Møller.

  Gastronomi er Nikolajs helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj konstant efter nye teknikker rundt omkring i verden, som kan inspirere ham til nye retter.

  Inspirationen kommer ofte fra de mange små lokalsamfund, hvor Nikolaj får lov til at være en del af kulturen for en stund for at kunne lære nye teknikker.

  Det vigtigste for Nikolaj når han laver mad, er de mange grundteknikker, der ligger bag hver enkel råvare. Alle råvarer er ligeværdige ifølge Nikolaj, hvad end det er en dansk kartoffel eller en dyr trøffel!

Derudover får dyrskuet også besøg af Simon Høegmark, Oda Omvendt, Ditte Young og Dr. Pink.

Det fulde program kan ses her.

Del artikel

Andre læser også