Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt fra Mads & Monopolet: Verdenskendt eventyrer og forsker gæster Odense

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Tikko
Foto: Tikko

Hvor stammer mennesket fra? Hvem var de første folk i Amerika? Hvorfor uddøde mammutterne?

Hvis du nogensinde har spurgt dig selv (eller Google) det samme og søger svar, der ikke er fyldt med uforståelig videnskabelig jargon, er det med at købe billet til Eske Willerslev foredrag i Odense Congress Center mandag den 11. maj.

Den verdenskendte DNA-forsker og eventyrer tager publikum med på fantastisk rejse gennem fortidens DNA-mysterier og præsenterer sin revolutionerende forskning på en underholdende og letforståelig måde.

Forskningen, som har omskrevet menneskets forhistorie i både Australien, USA og Grønland, har bl.a. ledt Eske Willerslev på eventyr i Sibirien, hvor han så døden i øjnene som pelsjæger, og ledte også til at han blev optaget i en nordamerikanske indianerstamme.

Eske Willerslev blev i løbet af 2019 et mere kendt navn i hjemlandet Danmark, da Mads Steffensen begyndte at bruge ham hyppigt i Mads & Monopolet, der har over en mio. lyttere om ugen.

Forsker og eventyrer

Eske Willerslev arbejder til dagligt som professor og leder af København Universitets Sektion for GeoGenetik, hvor han har formået at sætte videnskab på den offentlige dagsorden.

Den dygtige formidler er derudover medlem af Eventyrernes Klub – et eksklusivt fællesskab som han har ledt på en række ekspeditioner til Sibirien og Grønland.

Historierne om, hvordan han fik sit indianernavn, Well-Known Wolf, og dengang han ledte efter gener i det, der angiveligt skulle være et rumvæsen, er kun to ud af mange andre fortællinger som den danske eventyrer vil dele i Odense under foredraget.

Billetter til den spændende aften koster fra 299 kr og kan købes hos Tikko.

Hvad: Eske Willerslev – På rejse gennem fortidens DNA-mysterier

Hvor: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense

Hvornår: 11. maj, kl. 19.00-21.00

Del artikel

Andre læser også