MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt i udlandet: Eksklusiv herretøjsbutik åbner i Odense fredag

Af Christina Frederiksen

Der er godt gang i det odenseanske butiksliv, og på fredag åbner endnu en forretning i centrum.

I Kongensgade 69A slår herretøjsbutikken, Sarar, dørene op, og det bliver det første sted i Danmark, at man kan købe kvalitetstøj fra det verdensomspændende mærke, Sarar.

Det er Philip Sørensen, der har fået licensen til at forhandle tøjet i Danmark, og det er han glad for.

“Jeg synes, at Danmark – ikke bare Odense – generelt mangler en god herretøjsforretning. Sarar er et tyrkisk mærke. Jeg har selv rejst en del i Tyrkiet som ejendomsmægler, hvor jeg altid har købt mit tøj hos Sarar. Jeg har faktisk prøvet at rejse til Tyrkiet kun for at købe tøj,” siger Philip Sørensen og tilføjer:

“Så jeg tænkte, at hvis nogen vil rejse til Tyrkiet for at købe Sarar, vil nogen nok også gå ind i en butik i Odense for at købe det.”

Store ambitioner

Butikken i Odense bliver som sagt den første Sarar-forretning i Danmark, og det er meningen, at der skal komme mange flere.

“Vi forventer og har en ambition om at åbne flere butikker i Danmark. Vores ambition er at blive landsdækkende med butikker i de 8-10 største byer,” siger Philip Sørensen.

Men først gælder det altså Odense, hvor den 130 kvadratmeter store butik er klar til at tage imod kunder på fredag klokken 12.

“Vi kommer til at køre åbningstilbud på 20 procent i hele august, og på fredag serverer vi champagne for dem, der kigger forbi,” siger Philip Sørensen, der især har fokus på at give kunderne en god service-oplevelse.

“Vi kommer til at gå rigtig meget op i service. Vi vil gerne undgå det pres fra sælgerne, man kan opleve i andre butikker. Vi giver en kop kaffe, når man shopper, og der bliver ikke noget med en sælger, der følger efter én rundt i hele butikken. Det bliver en butik uden pres. Vores kunder er vores øverste chef,” siger Philip Sørensen.

Tøjet fra Sarar findes i forskellige prisklasser – fra en sweatshirt til 3-400 kroner til et jakkesæt til 9000 kroner, oplyser Philip Sørensen.

Han regner med at Sarars danske webshop, sarar.dk, vil være klar om to-tre måneder. Indtil da kan man finde inspiration på den internationale webshop, sarar.com.

Hvad: Sarar åbner

Hvor: Kongensgade 69A, 5000 Odense C

Hvornår: Åbner 12. august kl. 12. Åbningstiderne bliver mandag-fredag kl. 10-19 og lørdag kl. 10-17. Derudover åbent 1. søndag i måneden kl. 10-17.

Del artikel

Andre læser også