Kendt natklub relancerer sig selv: Konceptet bliver helt anderledes

Skrevet af: Redaktionen
Foto: Slagteriet.
Foto: Slagteriet.

Natklubben Slagteriet indrømmer blankt, at der har været lidt for stille lidt for længe, men nu er det slut.

Det fejrer de med en stor åbningsfest på lørdag den 10. februar og en relancering af deres koncept.

En mere voksen natklub

Slagteriet har hele tiden forsøgt at ramme den lidt mere modne målgruppe, men med deres nye koncept bliver det endnu mere gennemført:

“Slagteriet skal være et sted, hvor folk på 25+ og 30+ synes, det er fedt at komme; et sted hvor de kan nyde lækre cocktails til gode priser og høre fed musik, som er langt fra f.eks. Rasmus Seebach og TopGunn.

Vi vil fortsat kun spille engelsksproget musik, og det bliver også i den elektroniske genre, men vi vil forsøge af gøre det lidt mere spiseligt,” siger Jonas Bäckström.

Hyggeligere stemning

Derudover har Jonas Bäckström og Julian Leker forsøgt at gøre Slagteriet til en mere hyggelig natklub:

“Vi har bl.a. bygget båse imellem sofaerne langs væggene med lys i, så det bliver lidt mere privat og intimt at sidde i båsene. Der er også kommet ekstra lys op og en masse diskokugler, som understøtter den old school stil, vi sigter efter.

Så hvis du er til store, lysende flasker, konfetti og mainstream musik, er Slagteriet ikke et sted for dig. Her er stemningen mere nede på jorden og hyggelig,” siger Jonas Bäckström.

Slagteriet kommer fortsat til at have lukkede arrangementer om fredagen og åbent for offentligheden om lørdagen. Desuden kommer lørdagene til at ligne hinanden med samme afslappede og hyggelige stemning.

Bortset fra når der er forskellige arrangementer på natklubben med store udenlandske bookinger, som de vil fortsætte med at arrangere.

Mød en af de største pionerer inden for elektronisk musik

Udover natklub hver lørdag kan du se frem til en række fede arrangementer på Slagteriet i den kommende tid.

Lørdag den 17. februar lancerer Slagteriet deres nye, lækre cocktailkort, og i den anledning giver de to timer med gratis cocktails fra klokken 22-24.

Og lørdag den 24. februar kan du opleve en af de største forgangsmænd inden for elektronisk musik – Danny Howard – når han gæster Slagteriet. Den britiske DJ er radiovært på BBC Radio One, som er stedet, hvor alle de nyeste numre fra upcoming og etablerede DJ’s bliver breaket.

Danny Howard har bl.a. været med til at opdage navne som Martin Garrix og Rudimental.

Når Danny Howard gæster Slagteriet, vil han spille en masse lækker musik inden for den elektroniske genre.

Du kan læse mere om eventet her.

Det vil desuden være muligt at stille spørgsmål til Danny Howard, når Slagteriet i samarbejde med Elektronisk Musik Danmark laver en Q&A. Følg med på Slagteriets Facebookside for mere info om dette.

Danny Howard. FOTO: Slagteriet.

Haft travlt med burgerjoint

Årsagen til Slagteriets stille januar måned skal findes i centrum. Her har ejerne af Slagteriet – Jonas Bäckström og Julian Leker – haft travlt med deres nye burgerjoint og cocktailbar Molotov, som åbnede i efteråret:

“Vi er to personer, der driver Slagteriet, og åbningen af Molotov har taget en del af vores fokus. Og i januar stod den på en ombygning af Molotov, så derfor var vi nødt til at lukke Slagteriet ned i den måned. Men nu er vi klar til at samle bolden op igen,” siger Jonas Bäckström.

Aldersgrænsen på Slagteriet er minimum 20 år.

Slagteriets Relaunch-fest starter klokken 23, og aldersgrænsen er hver lørdag minimum 20 år. Du kan læse mere om lørdagens fest her.

Rugårdsvej 5
5000 Odense C

Helt særligt juni-tilbud: Køb din Vi Elsker 90’erne billet inden sommerferien

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Morten Ryming
Foto: Morten Ryming

Vi Elsker 90’erne bliver årets største sommerfest i Odense, og MigogOdense er mediepartner på 13 timers total fest.

Forleden lagde den store 90’er karavane Rødovre ned med over 17.000 publikummer, hvor især Scooter, Vengaboys, Eiffel 65 og Boyzlife var helt forrygende.

Der har aldrig været et større line up på samme plakat af 90’er stjerner, og det har man i den grad også mærket i forsalget.

I Odense buldrer billetsalget også afsted, og der er ingen tvivl om, at odenseanerne glæder sig til det store show, hvor navne som Scooter, Cascada, Eiffel 65, Right Said Fred, Vengaboys og Boyzlife (sammenkobling af Westlife og Boyzone) er blandt hovednavnene.

Helt særligt juni-tilbud

I et forsøg på at melde udsolgt allerede før august har MigogOdense sikret sig et antal billetter, som vi nu de næste 14 dage kører som et helt særligt juni-tilbud.

Du sparer nemlig 100 kr. på Vi Elsker 90’er billetten, hvis du helt eksklusivt køber den igennem MigogOdenses særlige link lige her. 

Billetterne bliver dyrere hver måned frem til 24. august, så det er bare om at få fingrene i dem nu.

Her er plakaten for årets Line Up til Vi Elsker 90’erne

  • Daze
  • Scooter
  • Cascada
  • Eiffel 65
  • Right said Fred
  • Londonbeat
  • N-trance
  • Snap
  • Boyzlife
  • Real McCoy
  • DJ Quicksilver
  • Rob’n Raz feat
  • DJ Flex
  • DJ Giorgio Prezioso
  • Vengaboys
  • HIT N’HIDE
  • Vengaboys
  • Real McCoy
  • DJ Quicksilver
  • Rob’n Raz feat. DJ Flex
  • DJ Giorgio Prezioso
  • Voice of KLF
  • Danny Kool
  • Alice Deejay
  • Dario von Slutty
  • Da Buzz
  • D-Devils

Hvad: Vi Elsker 90’erne
Hvornår: Lørdag d. 24. august 2019
Hvor: Kongens Have
Billetterne koster med MigogOdenses link lige nu frem til 24. juni
549 kr. for en festbillet med 13 timers GIGA-fest
1199 kr. for Drink & Dance (fri bar) med 13 timers GIGA-fest
Køb billetter her

To Odense-restauranter fører an på topliste: Tager gæsterne med storm:

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Restaurant Aro
Foto: Restaurant Aro

To Odense-restauranter dominerer atter toplisten over de bedste gæsteanmeldelser på Fyn.

Det er Restaurant ARO og den nærmest helt nyåbnede HOS som vækker opsigt.

Begejstringen over Restaurant ARO vil ingen ende tage hos gæsterne.

Restauranten, der huserer i en tidligere maskinfabrik på Østerbro i Odense C, har i hele 2019 ligget helt i top over de bedst gæsteanmeldte restauranter på DinnerBooking.com.

Og maj er ingen undtagelse. Mere end 22.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i maj måned, og det har endnu en gang resulteret i en førsteplads – for femte gang i år.

Det skal naturligvis bemærkes, at det kun er restauranter, der har bookingsystem igennem Dinnerbooking, som er i spil til listen.

Menukortet består af en række retter, der skifter efter sæson, hvorfra du kan vælge 3, 4, 5 eller 7 alt efter sult og lyst.

Desuden er der ’Lille ARO’ eller ’Store ARO’ på menuen, som er en helstøbt oplevelse med alt inkluderet – snacks, bobler, vinmenu, kaffe og sødt.

Erfarne kokke bag

Bag ARO står de to kokke Bjørn Jacobsen og Christoffer Schärfe, der tidligere har rørt i gryderne på blandt andet Geranium, Le Sommelier og Pluto.

Nu leger de på ARO, som de selv beskriver:

“Vi ser ARO som vores ambitiøse madlegeplads, hvor vi hele tiden kan udfordre os selv og gi’ gæsterne nye og overraskende madoplevelser.”

Intet mindre end perfekt

Og noget må de gøre rigtigt, for det er store, rosende ord, som gæsterne giver dem med på vejen.

“Hver gang jeg tog en ny mundfuld mad, var det en fuldstændig sublim oplevelse, og jeres vinsommelier var rigtig god,” skriver Anders.

“Det var intet mindre end perfekt. Vi nød alle tre maden som selvfølgelig også synsmæssigt gjorde indtryk. Tak for en rigtig god oplevelse, vi kommer afgjort igen,” skriver Tina.

Se resten af toplisten for Fyn lige her:

Topliste Fyn maj 2019

  1. Restaurant ARO, Odense C
  2. Restaurant HOS, Odense C
  3. Rudolf Mathis, Kerteminde
  4. Restaurant Cro’n
  5. Restaurant Fynboen, Odense C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for maj 2019 er baseret på i alt 22.253 danske gæsteanmeldelser

Starter i næste uge: Det berømte veterantog ODIN kører hele sommerferien

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Flemming Wedell
Foto: Flemming Wedell

Der er masser af nostalgi og hygge for hele familien, når Danmarks Jernbanemuseum kører veterantog på museets egen strækning hele sommeren.

Det hele starter i næste uge, hvor første gang bliver lørdag den 29. juni. Derfra kommer det til at køre hele sommerferien.

Der køres frem til 10. august køres, og det bliver hver tirsdag og lørdag.

Står klar efter 14 års arbejde

Langt de fleste dage leveres trækkraften af ODIN, museets nybyggede 1:1 kopi af Danmarks første lokomotiv fra 1846, som står klar efter 14 års arbejde.

Lokomotivet er bygget helt fra bunden og uden det originale lokomotiv som pejling.

Det er en fantastisk præstation, da de originale tegninger af ODIN for længst er gået tabt, og de enkelte dele er produceret af specialhåndværkere.

Foto: Flemming Wedell
Foto: Flemming Wedell

Afgang hver halve time

På dage med kørsel fløjtes der til afgang hver halve time i tidsrummet kl. 10.30-15.30, dog ikke kl. 12.30, hvor lokomotivføreren holder frokostpause.

En kørsel varer ca. 10 minutter og er gratis, når entréen er betalt.

I uge 29-30 + 10. august kører damplokomotivet Hs 415 fra 1901 i stedet for ODIN.

Når man nu endelig er inde på Jernbanemuseet kan man køre med minitoget, opleve børnebanegården, lege på den store udendørs legeplads og meget mere.

Læs mere lige her

Har serveret mad i Odense siden 1965: Stadig håb for Under Lindetræet

Skrevet af: Michael Qureshi

I storhedstiden var Restaurant Under Lindetræet et fyrtårn i Odenses gastronomiske verden.

Siden har det været lidt op og ned for det hyggelige spisested. Lige nu er fremtiden dog meget uvis. Under Lindetræet er faktisk lukket efter forpagteren Brian Madsen efter 14 år i spidsen stoppede sidste dag i maj.

Under Lindetræet har serveret mad for gæster siden 1965, så er det en institution i byen, der er lukket. Men ejeren af bygningen satser ikke på, at det er permanent.

Han fortæller, at der har været dialog med flere interesserede, men det har hidtil ikke udmøntet sig i en aftale. Der er heller ingen garanti for, at man viderefører Under Lindetræet i sin oprindelige form.

“Jeg har ikke lagt mig fast, om det skal føres videre, som det er, eller om der skal ske noget nyt. Det kommer an på, hvad der er af muligheder. Dem vil jeg da forholde mig til,” siger ejer af bygningen, Jes Petersen, til fyens.dk

Kom som en bombe

Det kom som en bombe, da Brian Madsen meldte sin beslutning ud.

“De sidste 14 år har jeg dedikeret min tid og min karriere til at drive Restaurant Under Lindetræet, og det har været en fantastisk rejse, der har budt på et væld af gode oplevelser, og vi har i dag mange gæster hver eneste måned, som nyder alt fra vores topanmeldte – og næsten altid udsolgte – brunch til Eventyrmenuen om aftenen med de velafstemte vine til.

Men 14 år er også længe, at være det samme sted, og jeg kan mærke, at det for mig er tid til at prøve noget nyt, hvorfor jeg pr. 31. maj ikke længere vil drive Restaurant Under Lindetræet,” fortalte han dengang.