Kendt natklub relancerer sig selv: Konceptet bliver helt anderledes

Skrevet af: Redaktionen
Foto: Slagteriet.
Foto: Slagteriet.

Natklubben Slagteriet indrømmer blankt, at der har været lidt for stille lidt for længe, men nu er det slut.

Det fejrer de med en stor åbningsfest på lørdag den 10. februar og en relancering af deres koncept.

En mere voksen natklub

Slagteriet har hele tiden forsøgt at ramme den lidt mere modne målgruppe, men med deres nye koncept bliver det endnu mere gennemført:

“Slagteriet skal være et sted, hvor folk på 25+ og 30+ synes, det er fedt at komme; et sted hvor de kan nyde lækre cocktails til gode priser og høre fed musik, som er langt fra f.eks. Rasmus Seebach og TopGunn.

Vi vil fortsat kun spille engelsksproget musik, og det bliver også i den elektroniske genre, men vi vil forsøge af gøre det lidt mere spiseligt,” siger Jonas Bäckström.

Hyggeligere stemning

Derudover har Jonas Bäckström og Julian Leker forsøgt at gøre Slagteriet til en mere hyggelig natklub:

“Vi har bl.a. bygget båse imellem sofaerne langs væggene med lys i, så det bliver lidt mere privat og intimt at sidde i båsene. Der er også kommet ekstra lys op og en masse diskokugler, som understøtter den old school stil, vi sigter efter.

Så hvis du er til store, lysende flasker, konfetti og mainstream musik, er Slagteriet ikke et sted for dig. Her er stemningen mere nede på jorden og hyggelig,” siger Jonas Bäckström.

Slagteriet kommer fortsat til at have lukkede arrangementer om fredagen og åbent for offentligheden om lørdagen. Desuden kommer lørdagene til at ligne hinanden med samme afslappede og hyggelige stemning.

Bortset fra når der er forskellige arrangementer på natklubben med store udenlandske bookinger, som de vil fortsætte med at arrangere.

Mød en af de største pionerer inden for elektronisk musik

Udover natklub hver lørdag kan du se frem til en række fede arrangementer på Slagteriet i den kommende tid.

Lørdag den 17. februar lancerer Slagteriet deres nye, lækre cocktailkort, og i den anledning giver de to timer med gratis cocktails fra klokken 22-24.

Og lørdag den 24. februar kan du opleve en af de største forgangsmænd inden for elektronisk musik – Danny Howard – når han gæster Slagteriet. Den britiske DJ er radiovært på BBC Radio One, som er stedet, hvor alle de nyeste numre fra upcoming og etablerede DJ’s bliver breaket.

Danny Howard har bl.a. været med til at opdage navne som Martin Garrix og Rudimental.

Når Danny Howard gæster Slagteriet, vil han spille en masse lækker musik inden for den elektroniske genre.

Du kan læse mere om eventet her.

Det vil desuden være muligt at stille spørgsmål til Danny Howard, når Slagteriet i samarbejde med Elektronisk Musik Danmark laver en Q&A. Følg med på Slagteriets Facebookside for mere info om dette.

Danny Howard. FOTO: Slagteriet.

Haft travlt med burgerjoint

Årsagen til Slagteriets stille januar måned skal findes i centrum. Her har ejerne af Slagteriet – Jonas Bäckström og Julian Leker – haft travlt med deres nye burgerjoint og cocktailbar Molotov, som åbnede i efteråret:

“Vi er to personer, der driver Slagteriet, og åbningen af Molotov har taget en del af vores fokus. Og i januar stod den på en ombygning af Molotov, så derfor var vi nødt til at lukke Slagteriet ned i den måned. Men nu er vi klar til at samle bolden op igen,” siger Jonas Bäckström.

Aldersgrænsen på Slagteriet er minimum 20 år.

Slagteriets Relaunch-fest starter klokken 23, og aldersgrænsen er hver lørdag minimum 20 år. Du kan læse mere om lørdagens fest her.

Rugårdsvej 5
5000 Odense C

Kæmpe hit i biograferne: Ser du månen, Daniel historien fortælles i Odense

Skrevet af: Michael Qureshi
Fra filmen Ser du Månen, Daniel
Fra filmen Ser du Månen, Daniel

Den har fået fremragende anmeldelser, og rigtig mange danskere har allerede set filmen Ser du månen, Daniel.

Men et er at se skuespilleren Esben Smed fortolke Daniel Ryes helvede i fangenskab hos Islamisk Stat. Noget helt andet er at høre Daniel Rye fortælle det med egne ord på en scene.

I oktober kommer Daniel Rye forbi Odense for at fortælle om rædslerne som gidsel i 398 dage. Det der blev til bestselleren Ser du månen, Daniel fortalt til krigskorrespondent Puk Damsgaard og nu filmatiseret.

Det sker i Musikkens Hus d. 9. oktober. I flere byer som København, Esbjerg og Aalborg er foredraget allerede totalt udsolgt.

Faktisk var foredraget i Odense også udsolgt, men der er kommet lidt flere pladser. Det betyder dog, at du skal være lynhurtig for at booke billetter.

Kommer du for sent, når denne artikel er publiceret, kan du skrive til arrangøren Tikko og bede om at komme på venteliste.

Foredrag
Foto: Tikko

Giver et sjældent indblik

Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertigt og med rystende detaljer om sit fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien.

Her giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel – en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut.

Daniel Rye blev som freelancefotograf under en reportagetur i Syrien i 2013 pågrebet og taget til fange af terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien.

I 13 måneder blev Daniel holdt som gidsel af ISIS sammen med 23 andre vestlige gidsler, og han var det sidste gidsel, som slap levende fra Islamisk Stats berygtede fængsel i den syriske by Raqqa.

Efter løsesumsforhandlinger løslades Daniel d. 19. juni 2014, hvorefter IS i sommeren 2014 dræber de tilbageværende gidsler og Daniels medfangere, én efter én. Heriblandt amerikaneren James Foley.

Hvad: 398 dage som gidsel hos IS foredrag
Hvor: Magasinet
Hvornår: 9. oktober
Billetter her

Lederhosen og store øl i stride strømme: Her er de bedste oktoberfester i Odense

Skrevet af: Michael Qureshi

Oktoberfesten i München besøges hvert år af flere end seks millioner mennesker, og selvom det er yderst populært at drage sydpå for at få den perfekte blanding af lederhosen, schlagermusik og øl i stride strømme, har oktoberfester også fået en kæmpe opblomstring her i Danmark.

Det er også tilfældet her i Odense, hvor flere oktoberfester er lige rundt om hjørnet.

Vi har fundet de to bedste bud i oktober i Odense.

Oktoberfest i Storms Pakhus

Der bliver fest og stemning, når Storms Pakhus omdannes til en stor Oktoberfest.

Tag vennerne med under armen og vælt jer i 3 timers FRI ØL fra Coisbo og Indslev Bryggeri. Du får dit eget halv-liters ølkrus til formålet – og evigt minde.

Du får Fri Øl-bar i tre timer for 199 kr.

DJ & SELFIES: Ingen oktoberfest uden god stemning, så ingen ringere end DJ René Andersen lover at skrue op for de helt store schlagerhits.

Giv den gas på dansegulvet eller posér foran myselfie-kameraet, hvor aftenen foreviges iført både tyrolerhat og lederhosen.

Bedste udklædning vinder også.

Hvornår: Lørdag d. 5. oktober
Mere info her

Oktoberfest på Odense Havn

Fri cocktail, fri craftbeer og helstegt pattegris med tilbehør ad libitum.

Der er lagt op til en fantastisk Oktoberfest på Odense Havn med Munkebo Brewery som arrangør. Billetprisen er på 650 kr., men før du trækker dine Lederhosen af igen, så er det altså med alt inkluderet hele dagen.

En af direktørens veninder er sangerinde i et Oktoberfest band i Rosenheim, som er en lille bjergby syd for München.

Hun tager sit band med til Odense og vil holde gæsterne varme med sine sange og for en aften skabe et stykke autentisk Oktoberfest hos Munkebo Brewery.

For at skabe en intim og autentisk alpe-stemning i deres gamle pakhus i træ ved Odense Havn, har de begrænset pladserne til 130 gæster.

Hvornår: Lørdag d. 19. oktober 17-23.30
Hvor: Odense Havn
Billetter og info her

Store ændringer på ringvej i Odense: Vejarbejde igangsættes mandag

Skrevet af: Michael Qureshi

Odense Kommune har igangsat en række initiativer for at forbedre trafikforholdene i myldretiden ind og ud af Odense.

Her ændrer man Kløvermosevej på strækningen mellem Roesskovsvej og Sdr. Boulevard, så der bliver 2 spor i retning mod Sdr. Boulevard og 1 spor i retning mod Roesskovsvej.

Ændringen vil forbedre rejsetiden for de bilister, der kører i retning mod Sdr. Boulevard – især i myldretiden.

Det skriver Odense Kommune i et informationsskriv til borgere og pressen.

Forbedringen betyder desuden, at alle køresporene bliver smallere, da der fremover vil være 3 spor i stedet for 2.

Hastighedsbegrænsningen vil fortsat være 60 km/t i begge retninger, og i retning mod Sdr. Boulevard vil der ikke længere være sammenfletninger. Dette skaber mere tryghed og bedre trafiksikkerhed.

For at få sat ændringerne i kraft igangsætter man et vejarbejde fra mandag, som midlertidigt vil påvirke trafikken.

Venstresvingsbanen til friluftsbadet og kolonihaverne ved Elsesmindevej nedlægges, så man fremover kun må køre højre ind og højre ud.

Dobbeltrettet cykelsti mellem Roesskovsvej og Elsesmindevej 

Derudover etableres der en dobbeltrettet cykelsti mellem Roesskovsvej og Elsesmindevej, så man kan cykle til og fra friluftsbadet/kolonihaverne uden at skulle krydse 3 kørespor på Kløvermosevej.

Arbejdet udføres frem til december 2019.

De første dele af arbejderne gennemføres som natarbejde på hverdage i tidsrummet 22.00-05.00.

Arbejdet flytter sig og vil ikke foregå samme sted hver nat:

  • Strækningen mellem Sdr. Boulevard og Falen udføres den 23/9-27/9
  • Strækningen mellem Falen og Roesskovsvej udføres den 30/9-8/10

Der etableres venstresvingsforbud til og fra Elsesmindevej fra mandag den 30. september. Venstresvingsforbuddet er permanent.

Anlægsarbejderne med cykelstien vil foregå i dagtimerne efter den 8/10.