Kendt natklub relancerer sig selv: Konceptet bliver helt anderledes

Skrevet af: Redaktionen
Foto: Slagteriet.
Foto: Slagteriet.

Natklubben Slagteriet indrømmer blankt, at der har været lidt for stille lidt for længe, men nu er det slut.

Det fejrer de med en stor åbningsfest på lørdag den 10. februar og en relancering af deres koncept.

En mere voksen natklub

Slagteriet har hele tiden forsøgt at ramme den lidt mere modne målgruppe, men med deres nye koncept bliver det endnu mere gennemført:

“Slagteriet skal være et sted, hvor folk på 25+ og 30+ synes, det er fedt at komme; et sted hvor de kan nyde lækre cocktails til gode priser og høre fed musik, som er langt fra f.eks. Rasmus Seebach og TopGunn.

Vi vil fortsat kun spille engelsksproget musik, og det bliver også i den elektroniske genre, men vi vil forsøge af gøre det lidt mere spiseligt,” siger Jonas Bäckström.

Hyggeligere stemning

Derudover har Jonas Bäckström og Julian Leker forsøgt at gøre Slagteriet til en mere hyggelig natklub:

“Vi har bl.a. bygget båse imellem sofaerne langs væggene med lys i, så det bliver lidt mere privat og intimt at sidde i båsene. Der er også kommet ekstra lys op og en masse diskokugler, som understøtter den old school stil, vi sigter efter.

Så hvis du er til store, lysende flasker, konfetti og mainstream musik, er Slagteriet ikke et sted for dig. Her er stemningen mere nede på jorden og hyggelig,” siger Jonas Bäckström.

Slagteriet kommer fortsat til at have lukkede arrangementer om fredagen og åbent for offentligheden om lørdagen. Desuden kommer lørdagene til at ligne hinanden med samme afslappede og hyggelige stemning.

Bortset fra når der er forskellige arrangementer på natklubben med store udenlandske bookinger, som de vil fortsætte med at arrangere.

Mød en af de største pionerer inden for elektronisk musik

Udover natklub hver lørdag kan du se frem til en række fede arrangementer på Slagteriet i den kommende tid.

Lørdag den 17. februar lancerer Slagteriet deres nye, lækre cocktailkort, og i den anledning giver de to timer med gratis cocktails fra klokken 22-24.

Og lørdag den 24. februar kan du opleve en af de største forgangsmænd inden for elektronisk musik – Danny Howard – når han gæster Slagteriet. Den britiske DJ er radiovært på BBC Radio One, som er stedet, hvor alle de nyeste numre fra upcoming og etablerede DJ’s bliver breaket.

Danny Howard har bl.a. været med til at opdage navne som Martin Garrix og Rudimental.

Når Danny Howard gæster Slagteriet, vil han spille en masse lækker musik inden for den elektroniske genre.

Du kan læse mere om eventet her.

Det vil desuden være muligt at stille spørgsmål til Danny Howard, når Slagteriet i samarbejde med Elektronisk Musik Danmark laver en Q&A. Følg med på Slagteriets Facebookside for mere info om dette.

Danny Howard. FOTO: Slagteriet.

Haft travlt med burgerjoint

Årsagen til Slagteriets stille januar måned skal findes i centrum. Her har ejerne af Slagteriet – Jonas Bäckström og Julian Leker – haft travlt med deres nye burgerjoint og cocktailbar Molotov, som åbnede i efteråret:

“Vi er to personer, der driver Slagteriet, og åbningen af Molotov har taget en del af vores fokus. Og i januar stod den på en ombygning af Molotov, så derfor var vi nødt til at lukke Slagteriet ned i den måned. Men nu er vi klar til at samle bolden op igen,” siger Jonas Bäckström.

Aldersgrænsen på Slagteriet er minimum 20 år.

Slagteriets Relaunch-fest starter klokken 23, og aldersgrænsen er hver lørdag minimum 20 år. Du kan læse mere om lørdagens fest her.

Rugårdsvej 5
5000 Odense C

Kan ikke “reddes”: Rema 1000 lukker butik i Odense

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

I år 2018 var danskerne ikke i tvivl.

Rema 1000 er vores foretrukne supermarked. Her scorede den norske kæde højeste karakterer i en brancheindex analyse.

I løbet af 2019 har den populære kæde også kun øget ekspansionen i landet.

Nu har man dog truffet en beslutning om at lukke en af deres dagligvarebutikker i Odense. Der er tale om Rema 1000 på Middelfartvej 123 i Bolbro.

Renovering giver ikke mening

Efter 22 år i drift har Rema 1000 vurderet, at den ikke kan reddes og gøre mere moderne i forhold til deres fremtidige krav til kædens butikker.

Det oplyser Rema 1000 i en pressemeddelelse.

“Vi har vurderet at en investering i en gennemgribende renovering ikke giver mening, butiksanlæggets alder taget i betragtning. Derfor er vi endt med tage beslutningen om, at butikken skal lukke,” forklarer regionschef hos Rema 1000, Lars Dybdal.

Rema 1000 meddeler samtidig, at de åbner deres næste butik i Odense i april.

Den kommer til at ligge på Rugårdsvej, og personalet i Bolbro-butikken vil blive tilbudt at søge job i den nye butik.

Odense vil efter lukningen af Bolbro-butikken have 11 supermarkeder i Odense-området.

Charmetrold har indtaget Odense: Ny hansøløve skal på vigtig mission

Skrevet af: Redaktionen
Foto: Odense Zoo
Foto: Odense Zoo

I dag kunne gæsterne i Odense Zoo hilse på et helt nyt bekendtskab.

En hansøløve er flyttet fra Tyskland, nærmere betegnet Stuttgart, til Odense. Planen var, at han lige skulle bruge nogle dage i buret for sig selv for at vænne sig til nye omgivelser.

Men allerede i løbet af fredagen var han i fuldt firspring. Han kommer sandsynligvis til at hedde Pedro, oplyser Odense Zoo til MigogOdense.

Skal hjælpe med unger til Zoo

Det er faktisk ni år siden, at Odense Zoo sidst havde en hansøløve i anlægget, og nu er planen, at når charmetrolden om et par år er kønsmoden, så skal han på en vigtig mission.

Opgaven lyder nok ikke så slem. For han skal være behjælpelig med at skaffe søløveunger til Odense Zoo, og der er to hunsøløver at gå i “krig” med.

Odense Zoo lover desuden, at der snart kommer videoer med den nye unge hansøløve, og ellers er man velkommen til at kigge forbi i weekenden og “møde” Pedro.

Brun sovs i lange baner: Burger Anarchy fejrer fødselsdag med særlig burger

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Storms Pakhus/Jannik Meyer
Foto: Storms Pakhus/Jannik Meyer

Et af Odenses bedste burgersteder fylder år, og det skal selvfølgelig fejres.

Burger Anarchy åbnede en afdeling i Storms Pakhus for to år siden, og det fejrer de hele dagen i morgen.

For lørdag den 18. januar inviterer de til fødselsdagfest fra kl. 11.00 til 22.00 med gratis brunsviger og gode tilbud på deres Birthday Special burger.

Burgeren er ekstra saftig og indeholder to bøffer, to slags ost og BA’s hjemmelavede brune sovs – alt dette til en pris på 120 kr i dagens anledning.

Vil du også sikre dig et stykke brunsviger, er det en god idé at tage ned til streetfood-boden på Storms Pakhus allerede ved 11-tiden, før alt bliver spist.

En af Odenses bedste

Sidste år blev Anarchy’s burgere kåret blandt Odenses bedste, da den store internationale rejseportal Big 7 Travel rejste rundt for at finde landets bedste burgere.

De skrev bl.a., at de usædvanlige ingredienser – der inkluderer vildesvinekød og Applewood cheddarost – vil “blow your mind”.

Læs mere om fødselsdagsfejringen her.

Hvad: 2-års fødselsdagfest på Burger Anarchy Streetfood med brunsviger og Birthday Special burger

Hvor: Storms Pakhus, 5000 Odense

Hvornår: 18. januar, kl. 11.00-22.00