Kendt natklub relancerer sig selv: Konceptet bliver helt anderledes

Skrevet af: Redaktionen
Foto: Slagteriet.
Foto: Slagteriet.

Natklubben Slagteriet indrømmer blankt, at der har været lidt for stille lidt for længe, men nu er det slut.

Det fejrer de med en stor åbningsfest på lørdag den 10. februar og en relancering af deres koncept.

En mere voksen natklub

Slagteriet har hele tiden forsøgt at ramme den lidt mere modne målgruppe, men med deres nye koncept bliver det endnu mere gennemført:

“Slagteriet skal være et sted, hvor folk på 25+ og 30+ synes, det er fedt at komme; et sted hvor de kan nyde lækre cocktails til gode priser og høre fed musik, som er langt fra f.eks. Rasmus Seebach og TopGunn.

Vi vil fortsat kun spille engelsksproget musik, og det bliver også i den elektroniske genre, men vi vil forsøge af gøre det lidt mere spiseligt,” siger Jonas Bäckström.

Hyggeligere stemning

Derudover har Jonas Bäckström og Julian Leker forsøgt at gøre Slagteriet til en mere hyggelig natklub:

“Vi har bl.a. bygget båse imellem sofaerne langs væggene med lys i, så det bliver lidt mere privat og intimt at sidde i båsene. Der er også kommet ekstra lys op og en masse diskokugler, som understøtter den old school stil, vi sigter efter.

Så hvis du er til store, lysende flasker, konfetti og mainstream musik, er Slagteriet ikke et sted for dig. Her er stemningen mere nede på jorden og hyggelig,” siger Jonas Bäckström.

Slagteriet kommer fortsat til at have lukkede arrangementer om fredagen og åbent for offentligheden om lørdagen. Desuden kommer lørdagene til at ligne hinanden med samme afslappede og hyggelige stemning.

Bortset fra når der er forskellige arrangementer på natklubben med store udenlandske bookinger, som de vil fortsætte med at arrangere.

Mød en af de største pionerer inden for elektronisk musik

Udover natklub hver lørdag kan du se frem til en række fede arrangementer på Slagteriet i den kommende tid.

Lørdag den 17. februar lancerer Slagteriet deres nye, lækre cocktailkort, og i den anledning giver de to timer med gratis cocktails fra klokken 22-24.

Og lørdag den 24. februar kan du opleve en af de største forgangsmænd inden for elektronisk musik – Danny Howard – når han gæster Slagteriet. Den britiske DJ er radiovært på BBC Radio One, som er stedet, hvor alle de nyeste numre fra upcoming og etablerede DJ’s bliver breaket.

Danny Howard har bl.a. været med til at opdage navne som Martin Garrix og Rudimental.

Når Danny Howard gæster Slagteriet, vil han spille en masse lækker musik inden for den elektroniske genre.

Du kan læse mere om eventet her.

Det vil desuden være muligt at stille spørgsmål til Danny Howard, når Slagteriet i samarbejde med Elektronisk Musik Danmark laver en Q&A. Følg med på Slagteriets Facebookside for mere info om dette.

Danny Howard. FOTO: Slagteriet.

Haft travlt med burgerjoint

Årsagen til Slagteriets stille januar måned skal findes i centrum. Her har ejerne af Slagteriet – Jonas Bäckström og Julian Leker – haft travlt med deres nye burgerjoint og cocktailbar Molotov, som åbnede i efteråret:

“Vi er to personer, der driver Slagteriet, og åbningen af Molotov har taget en del af vores fokus. Og i januar stod den på en ombygning af Molotov, så derfor var vi nødt til at lukke Slagteriet ned i den måned. Men nu er vi klar til at samle bolden op igen,” siger Jonas Bäckström.

Aldersgrænsen på Slagteriet er minimum 20 år.

Slagteriets Relaunch-fest starter klokken 23, og aldersgrænsen er hver lørdag minimum 20 år. Du kan læse mere om lørdagens fest her.

Rugårdsvej 5
5000 Odense C

Jesper Buchs pølsegryde slår pizza: Her er børnefamiliernes yndlingsretter

Skrevet af: Redaktionen

De fleste kender Jesper Buch som den benhårde superiværksætter fra Løvens Hule på DR 1 og ikke mindst som stifter af JustEat, der gjorde ham til mangemillionær.

Men de færreste ved, at rigmanden også er en legende ved spisebordet hos tusindvis af børnefamilier.

Jesper Buchs opskrift på hjemmelavet pølsegryde slår nemlig pizza, burger og boller i karry med flere længder på top ti-listen over de mest populære retter hos danske børnefamilier.

Listen er opgjort af Mambeno, der er Danmarks mest populære madplans- og opskrift app til børnefamilier.

Hos Mambeno forsøger man også at målrette deres app mod Odense, hvor man  kan se, hvad der hitter her i det fynske.

“Vi er glade for at se, at vi også har god aktivitet i Odense, som også i sig selv rykker på madfronten i byen.

Men når man ikke lige er ude og spise på en af de gode Odense-restauranter, så er det meget rart at have nogle simple og gode opskrifter at falde tilbage på.

Det hjælper Mambeno med,” siger Morten Resen, der er medejer af Mambeno, til MigogOdense.

Ingen pizza eller bolognese i top ti

På Mambenos Top ti Jesper Buchs pølsegryde nemlig nummer fire på listen over de mest populære opskrifter – og hverken pizza, boller i karry eller spaghetti bolognese er at finde på top ti.

1. Kyllingetærte med spinat
2. Spaghetti i fad med oksekød og grønt
3. Sammenkogt ret med kylling
4. Jesper Buchs berømte pølsegryde
5. Grøntsagslasagne
6. Gratineret kylling i fad
7. Paprikagryde med kylling
8. One pot pasta med pølser og grøntsager
9. Stegte nudler med kylling og sesam
10. Pasta med rejer i tomatsauce

Morten Resen: Jesper er en glimrende kok!

Opskriften på Jesper Buchs pølsegryde kom på madplanen hos Mambeno, da GoLittle app-stifteren Morten Resen besøgte den kendte erhvervsmand i Spanien.

Mambeno er ejet af GoLittle, som Jesper Buch blandt andet har investeret i.

“Jesper er jo mager som en ræv i parringstid. Så at han var en glimrende kok og kunne røre en pølsegryde med bacon og masser af fløde sammen på rekordtid kom som en ret stor overraskelse.

Men selvom opskriften er simpel, smager den fuldkommen fantastisk!

Vores egne unger elsker den, og det samme gør tusindvis af andre familier, har det vist sig,” siger Morten Resen.

Hent opskriften på pølsegryden gratis

Opskriften kan hentes gratis på mambeno.dk/jesper eller i Mambenos app i App Store. Og selvom Jesper Buch mener, at retten kræver masser af piskefløde, kan den (trods alt) også laves i en lidt mere fedtfattig udgave.

Listen er udarbejdet i perioden 1. oktober 2016 – 1. oktober 2018 og tager udgangspunkt i flere end 2 millioner besøg på mambeno.dk.

Unik spiseoplevelse: Kæmpe navne laver gourmetaften på Hotel Grand

Skrevet af: Simone Vestergaard

First Hotel Grand inviterer til en unik vin- og madoplevelse i hjertet af Odense, når Winemakers Dinner finder sted d. 25. oktober fra kl. 18-22.30. 

På denne aften går mad og vin op i en højere enhed, når Løgismose med det kendte vinhus Domaine Michelot og kokken Per Hallundbæk byder indenfor til en unik gourmetaften.

Per Hallundbæk har over 30 års erfaring fra restaurant- og hotelbranchen, både som kok, souschef, køkkenchef og direktør.

Han har tidligere ført Falsled Kro op som Fyns største bejler til en Michelin-stjerne.

På aftenen vil den erfarne kok servere en skøn fem retters menu med nyfortolkning af klassikere fra Bourgogne, til vinene fra Domaine Michelot.

Gæster for første gang Danmark

Nicolas Mestre fra Domaine Michelot gæster for første gang Danmark, og med sig har han årets høst fra 2016 årgangen, samt ældre udvalgte vine fra familiens historiske domaine i en af Bourgognes fineste hvidvinskommuner.

Løgismose har længe haft et godt samarbejde med Domaine Michelot – et samarbejde, der faktisk startede for præcis 20 år siden.

“Det er første gang i mange år, at vi har besøg af Domaine Michelot.

Det er et mindre vinhus drevet af familien selv, så det er ikke så ofte, de besøger Danmark.

Domaine Michelot er meget specielt.

Det er jo en hjørnesten i Løgismoses sortiment, og et vinhus der har været med i rigtig mange år – og som vi har et rigtig godt og nært forhold til.

Derudover laver de vine på et utroligt højt niveau.” fortæller Remi Sahner, salgschef hos Løgismose.

Et arrangement udover det sædvanlige

Det er første gang at denne konstellation er blevet en realitet, og Remi Sahner er meget glad for at kunne give de kommende gæster en helhedsoplevelse udover det sædvanlige.

“Med dette arrangement har vi fået muligheden for at lave en perfekt aften med kombinationen af vinhuset og Per – som også er en gammel kending af Løgismose.

Så gæsterne kan godt forvente en aften med god vin og mad på højt niveau, i fantastiske rammer.” fortæller Remi og afslutter:

“Det er en af de helt specielle aftener på året, og en aften vi glæder os rigtig meget til.”

Aftenens menu er:
– Syltet pighvar med persillecreme og små porrer
– Torsk med snegle ragout, peberbacon og bagt fennikel
– Kanin med sennepcreme og glaskål
– Gratineret and fra Dombes ”Bourguignon” med nye løg og karl johan aroma
– Brie de Meaux med brioche, salater og trøffelvinaigrette

Det får du:
– Kir Royale & Snacks
– 5 retters menu med tilhørende vine
– Kaffe & sødt
– Vand under middagen

Pris pr. person 995 kr. (ekskl. booking gebyr på 25 kr.)

Læs mere og køb din billet til arrangementet her.

Kan et tog hedde Brunneren? Odense griner af de skøreste forslag til Letbanen

Skrevet af: Redaktionen
Foto: Letbane Odense
Foto: Letbane Odense

“Du skal bare tage Brunneren i retning mod Hjallese.”

Forestil dig den sætning, hvis en dansk turist kommer til Odense og skal en tur med Letbanen.

Det kan meget vel blive virkelighed, når Letbanen står færdig om nogle år.

Lige nu er der en afstemning i gang om, hvad de 16 forskellige Letbane-vogne skal hedde.

En af de helt store favoritter er nemlig “Brunneren” med reference til vores elskede nationalret – Brunsvigeren.

Ikke desto mindre kan der også refereres til andet, hvis man tænker lidt latrinært.

Vi har taget et kig på, hvad der især på sociale medier som Facebook diskuteres på navnene, og her er vores bud på de mærkeligste/skøreste/sjoveste navneforslag til Letbanen.

Sjoveste forslag

Det hele skal kunne sammensættes efter sætningen;

At rejse er at…

BRUNNEREN (at rejse er…lige så godt som brunsvigeren)

FODFÆSTET (at rejse er…at miste fodfæstet)

SOLNEDGANGEN (at rejse er…at se solnedgangen nye steder)

SMAGEN (at rejse er…at smage på verden)

PERSPEKTIVET (at rejse er…at forny sit perspektiv)

UNDRINGEN (at rejse er…at undre sig)

SINDET (at rejse er…at flytte sit sind)

KOMMENTARER PÅ Odense Letbanes Facebook-side

Nu skal der stemmes

Hele Odense fik mulighed for at byde ind med mulige navne, og de er nu blevet evalueret og udvalgt.

Nu skal der så stemmes på de bedste bud, så man kan indsnævre det til 16 letbanevogne.

“I har hjulpet med at finde et samlende tema og en liste med konkrete navneforslag. Her i tredje fase er dine krydser afgørende – Odenses letbanetog får de 16 navne med flest stemmer.

Stem ved at udfylde stemmesedlen herunder med højst 5 krydser,” skriver Odense Letbane.

Der trækkes lod om gavekort på 3000 kr. til ODEON.

Deadline er 24. oktober.

Du kan stemme og se alle navne-forslagene her