Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt natklub relancerer sig selv: Konceptet bliver helt anderledes

Af Redaktionen
Foto: Slagteriet.
Foto: Slagteriet.

Natklubben Slagteriet indrømmer blankt, at der har været lidt for stille lidt for længe, men nu er det slut.

Det fejrer de med en stor åbningsfest på lørdag den 10. februar og en relancering af deres koncept.

En mere voksen natklub

Slagteriet har hele tiden forsøgt at ramme den lidt mere modne målgruppe, men med deres nye koncept bliver det endnu mere gennemført:

“Slagteriet skal være et sted, hvor folk på 25+ og 30+ synes, det er fedt at komme; et sted hvor de kan nyde lækre cocktails til gode priser og høre fed musik, som er langt fra f.eks. Rasmus Seebach og TopGunn.

Vi vil fortsat kun spille engelsksproget musik, og det bliver også i den elektroniske genre, men vi vil forsøge af gøre det lidt mere spiseligt,” siger Jonas Bäckström.

Hyggeligere stemning

Derudover har Jonas Bäckström og Julian Leker forsøgt at gøre Slagteriet til en mere hyggelig natklub:

“Vi har bl.a. bygget båse imellem sofaerne langs væggene med lys i, så det bliver lidt mere privat og intimt at sidde i båsene. Der er også kommet ekstra lys op og en masse diskokugler, som understøtter den old school stil, vi sigter efter.

Så hvis du er til store, lysende flasker, konfetti og mainstream musik, er Slagteriet ikke et sted for dig. Her er stemningen mere nede på jorden og hyggelig,” siger Jonas Bäckström.

Slagteriet kommer fortsat til at have lukkede arrangementer om fredagen og åbent for offentligheden om lørdagen. Desuden kommer lørdagene til at ligne hinanden med samme afslappede og hyggelige stemning.

Bortset fra når der er forskellige arrangementer på natklubben med store udenlandske bookinger, som de vil fortsætte med at arrangere.

Mød en af de største pionerer inden for elektronisk musik

Udover natklub hver lørdag kan du se frem til en række fede arrangementer på Slagteriet i den kommende tid.

Lørdag den 17. februar lancerer Slagteriet deres nye, lækre cocktailkort, og i den anledning giver de to timer med gratis cocktails fra klokken 22-24.

Og lørdag den 24. februar kan du opleve en af de største forgangsmænd inden for elektronisk musik – Danny Howard – når han gæster Slagteriet. Den britiske DJ er radiovært på BBC Radio One, som er stedet, hvor alle de nyeste numre fra upcoming og etablerede DJ’s bliver breaket.

Danny Howard har bl.a. været med til at opdage navne som Martin Garrix og Rudimental.

Når Danny Howard gæster Slagteriet, vil han spille en masse lækker musik inden for den elektroniske genre.

Du kan læse mere om eventet her.

Det vil desuden være muligt at stille spørgsmål til Danny Howard, når Slagteriet i samarbejde med Elektronisk Musik Danmark laver en Q&A. Følg med på Slagteriets Facebookside for mere info om dette.

Danny Howard. FOTO: Slagteriet.

Haft travlt med burgerjoint

Årsagen til Slagteriets stille januar måned skal findes i centrum. Her har ejerne af Slagteriet – Jonas Bäckström og Julian Leker – haft travlt med deres nye burgerjoint og cocktailbar Molotov, som åbnede i efteråret:

“Vi er to personer, der driver Slagteriet, og åbningen af Molotov har taget en del af vores fokus. Og i januar stod den på en ombygning af Molotov, så derfor var vi nødt til at lukke Slagteriet ned i den måned. Men nu er vi klar til at samle bolden op igen,” siger Jonas Bäckström.

Aldersgrænsen på Slagteriet er minimum 20 år.

Slagteriets Relaunch-fest starter klokken 23, og aldersgrænsen er hver lørdag minimum 20 år. Du kan læse mere om lørdagens fest her.

Rugårdsvej 5
5000 Odense C

Del artikel

Andre læser også