Lidt af det hele: Kendt Odense-restaurant er klar med nyt frokostkoncept


I hjertet af Odense finder du ægte god gammeldaws krostemning.
“Der er charme, der er sjæl og deres spisekort er spækket med gedigent hjemmelavet dansk mad til både frokost og aften,” skriver Klosterkroen selv på deres hjemmeside.
Og nu får deres i forvejen populære menu en opgradering.
Klosterkroen har nemlig tilføjet et helt nyt frokostkoncept til deres lille kro i Lille Gråbrødrestræde, mens de også har valgt at udvide åbningstiderne.
Vil skabe flere minder
I takt med, at foråret stille og roligt rammer Odense, så er kroen klar med en glædelig nyhed til alle frokostsultne odenseanere.
Klosterkroen har nemlig valgt at udvide åbningstiderne, og tilbyder nu udover de sædvanlige åbningstider også frokost tirsdag-lørdag samt til søndagsbordet om søndagen.
Men det stopper ikke her.
“Hos os er det minderne, der tæller,” skriver Klosterkroen selv på deres hjemmeside, og deres nye frokostkoncept, der er tilføjet menukortet, danner i den grad grobund for gode oplevelser, der kan skabe minder.
Et helt nyt social dining koncept
Udover frokostkortet med alt fra smørrebrød til bøfsandwich, kan du sammen med resten af dit bord prøve ’Munkens madglæder’.
Dette er et frokostkoncept, der bestilles til hele bordet, hvor menuen bliver serveret á 3 omgange – først lidt forskelligt til brødet, så noget lunt og til slut dessert sammen med en kop kaffe.
Konceptet fås i to varianter – et til den lille sult og et til den store sult.
Så hvis du heller ikke kan vælge mellem smørrebrød, tarteletter eller bøfsandwich, så har du nu muligheden for at prøve lidt af det hele.
Og så får du endda serveret det på en hyggelig måde, hvor hele bordet spiser sammen.
Med de ekstra åbningsdage til frokost er der heldigvis god mulighed for at nå forbi Lille Gråbrødrestræde til frokost.