Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oplev seniorkorrespondenten live: Kirsten Birgit kommer til Odense

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Klaus Vedfeldt
Foto: Klaus Vedfeldt

Til foråret vender Kirsten Birgit & Rasmus Bruun tilbage til de skrå brædder landet over. Denne gang er det med dét de to gør bedst, nemlig: Dagsaktuel, overlegen politisk satire.

Karaktererne, kendt fra Den Korte Radioavis, gæster ODEON her i Odense den 9. april med deres nye show Den korte. Live On Stage 2022.

“Det er klart, at vi med showet går benhårdt efter at vælte minimum én minister med vores bidske og samfundskritiske satire; og hvis en af dem kunne være Jeppe Kofod, så er vi glade” – siger Rasmus Bruun og suppleres af Frederik Cilius:

“Den anden kunne f.eks. være Jesper Petersen, men det har intet at gøre med deres fælles interesse for 15-årige piger. Det er mere for at se, om man kunne få Jesper Petersen til at ændre ansigtsudtryk bare én enkelt gang.”

Spydig og aktuel

Duoen har allerede haft stor succes med at omsætte det populære Radio 24/7-satireprogram til et sceneshow med “Det Skide Show” (2018) og senest “Sommeren på Birgitø” (2020), hvor Politiken begejstret skrev:“Provokerende, uhyggeligt dannet og bidsk samfundssatire”, og kaldte showet for “kammerteater med kultpotentiale”.

I det nye show “Den Korte. Live on Stage 2022” er det især den ætsende aktuelle politiske satire, der er i højsædet. Her vender de to karakterer nemlig tilbage til det velkendte radiostudie og den klassiske stil, som vi kender fra radioprogrammet.

“Dylan havde også sin elektriske og kristne periode, men han vendte tilbage til den folkemusik, som havde gjort ham til Dylan”, siger Rasmus Bruun. -“Man kan godt sige, vi er gået i gang med at stemme den akustiske guitar og taget mundharmonikastativet om halsen”, slutter Frederik Cilius.

Publikum kan glæde sig til at opleve det velkendte univers på scenen, og et show der udvikler sig hver dag i takt med nyhedsstrømmen.

Billetsalget starter d. 26. August 2021 kl. 10:00 på www.denkortelive.dk

“Den Korte. Live on Stage 2022” har premiere på Bremen Teater, København, d. 25. februar 2022 og spiller herefter i Odeon, Odense – Musikhuset, Århus og Aalborg Kongres og Kultur Center, Aalborg.

Del artikel

Andre læser også