MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar med fedt program for 2023: Disse bands spiller i landsbyen

Af Christina Frederiksen
Foto: PR
Foto: PR

Tilsammen udgør den første annoncering, her én måned før juleaften, både velkendte musikere, der traditionen tro er et “must” på programmet samt andre veletablerede populære musikere og nyere danske stjerner. 

Koncerterne afholdes som altid på Danmarks smukkeste koncertsted (ifølge musikere og publikum), nemlig på amfipladsen og friluftsscenen i Den Fynske Landsby. 

JUNG, Jacob Aksglæde, Queen Machine, Tribute to Dire Straits, Lars Lilholt band, TV-2 og Nicklas Sahl er de første syv artister, Live Culture præsenterer til Landsby-programmet 2023. Flere aftener og koncerter følger drypvis den kommende måned, fortæller Henrik Frisch, kommerciel direktør i Live Culture.

Sæsonkort til alle liveoplevelserne

“En af de større publikumsnyheder i 2023 bliver et sæsonkort, hvor publikum kan erhverve sig et kort, der giver adgang til alle liveoplevelserne i Den Fynske Landsby.

Vi har haft stor efterspørgsel på et sæsonkort, og vi oplever at rigtig mange gæster kommer igen-og-igen i Landsbyen. Sæsonkortet er ikke personligt, det betyder for eksempel, at du kan dele kortet med din bedste musikven, nabo eller udlåne kortet til dine ansatte,” fortæller Henrik Frisch. 

JUNG + Jacob Aksglæde

GAFFA skrev i sin anmeldelse fra JUNGs besøg i Odense på bandets arenatour:

”Med Jung er alt i bevægelse. Hvert bogstav lever. Hver strofe ånder. Hver lydbølge inspirerer – selv under de statiske momenter.”

JUNG er kendt for sine fængende melodier og velskrevne tekster samt sine energiske liveoptrædener, og koncerten i Den Fynske Landsby bliver ingen undtagelse. 

Odenseanske Jacob Aksglæde, har de sidste par år markeret sig på musikscenen, som en af de kunstnere, der kan nå ud til de danske højtalere med dansksproget pop.

Jacob Aksglæde overraskede publikum i Landsbyen i 2022 og skabte masser af wow under koncerten. 

Queen Machine + Tribute to Dire Straits

I mere end et årti har Queen Machine begejstret publikum herhjemme og i udlandet med deres formidable Queen-show, der rammer publikum i både hjerte og sjæl med Queens udødelige (og majestætiske) hits.

Tribute to Dire Straits leverer den aften en ‘Greatest hits koncert’ som en hyldest til Dire Straits. A Tribute to Dire Straits har i Sverige spillet for udsolgte huse med deres Brothers in Arms tour.

De svenske gutter, som står bag, har de sidste seks år været overvældet af fantastisk respons fra publikum – blandt under deres besøg i Danmark i 2019. Nu kommer turen endelig til Den Fynske Landsby.

Det bliver en sandt rockeventyr fredag den 1. september. 

Lars Lilholt band

Dansk folk-rock når det er absolut bedst. Siden 1983 har Lars Lilholt turneret med sit eget band rundt i det ganske land. Det er blevet til hundredvis af koncerter og med det fokus, de værdier som også i dag præger bandet: Spilleglæden, den store sceneopsætning og den fælles liveoplevelse, der opstår med publikum.

Lars Lilholt band er efterhånden blevet en fast del af musikprogrammet i Landsbyen Odense. Koncerten med Lars Lilholt og bandet er hvert år en aften der emmer af traditioner, kærlighed og en særlig magi. Livemusikken har spillet i mere end 30 år i Landsbyen og det er tæt på, at Lars Lilholt og hans band har været med alle år.

TV-2 + Nicklas Sahl

Succesen med Danmarks lykkeligste band gentages i ’23. Med afsæt i 80’ernes minimalistiske nyrock har TV-2 gennem de sidste 40 år udviklet sig til et af Danmarks største bands. Repertoiret af tidløse klassikere taler til alle generationer og peger på musikken som et mødested for de store følelser, festen og fællesskabet.

Nicklas Sahl er lige nu aktuel i Toppen af Poppen ’22. Siden debuten i 2018 er Nicklas Sahls sange braget ud i danskernes øregange og hjerter! Og denne aften bliver med garanti ingen undtagelse. 

Nicklas Sahl er et af de største gennembrud på den danske musikscene i mange år – et sjældent set og, ikke mindst, hørt talent, der med meloditække som få, en stemme ud over det sædvanlige og hits på stribe har slået sit navn fast på rekordtid. 

Del artikel

Andre læser også