MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar med masser af aktiviteter: Jul for alle i ODEON

Af Christina Frederiksen

Det fynske musik- og kulturhus åbner igen dørene for et væld af hyggelige aktiviteter i løbet af julen.

ODEON har stor erfaring i at arrangere aktiviteter for hele familien.

Senest skruede ODEON op for familieaktiviteterne i og omkring sin café, da kulturhuset i efterårsferien inviterede til alt fra kreativt værksted og quiz, til skattejagt og banko.

Nu gentager ODEON succesen og åbner igen dørene for hele familien-Fyn, når der bliver afholdt masser af forskellige juleoplevelser i huset både under og omkring H.C. Andersen Julemarked.

De fleste af aktiviteterne er gratis at deltage i, og programmet er sammensat med fokus på, at der skal være aktiviteter for alle.

”Som et multikulturhus er det afgørende for os at sammensætte et mangfoldigt program, som ikke kun henvender sig til én mindre målgruppe.

Derfor har vi også haft et særligt fokus på at skabe endnu flere aktiviteter til familier med helt små børn, da det helt klart er noget, som vi har haft sværere ved i løbet af de sidste par år med corona”, forklarer kulturchef i ODEON Nanna Løkken Andersen.

Traditionsrig julekoncert

I samarbejde med H.C. Andersen Julemarked, som finder sted lige uden for ODEONs indgangsparti i de to første weekender i december, har ODEON planlagt mere end 20 både små og store julearrangementer.

Det vil blandt andet være muligt at komme ind i Café ODEON Social og klippe-klistre, pynte sine egne flotte julekager, købe billige julegaver til det Fynske Bogmarked, male på porcelæn og spille et slag banko i forbindelse med, at komiker Lasse Madsen holder jule-comedyshow i den store sal.

Traditionen tro lægger ODEON desuden også sal til nogle af de helt store juleoplevelser, når blandt andre Stig Rossen, Rasmus Bjerg, Anders Blichfeldt og Sissel Kyrkjebø giver julekoncerter i ODEONs Store sal.

Du kan altså godt begynde at glæde dig til julen i ODEON.

Du kan læse mere om de mange forskellige oplevelser på odeonodense.dk

Del artikel

Andre læser også