MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar til at komme i form?: Nu åbner Fit Zone i Odense

Af Clara Edgar Jakobsen

Det hedder ikke den søde juletid for sjov. December er nemlig fyldt med godter. Konfekt, chokolade, julefrokoster, glögg, klejner, brunkager, listen af herligheder bliver bare ved og ved.

Desværre har det store gilde det med at sætte sig på sidebenene. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at et af de foretrukne nytårsforsæt er at komme i form. Lige præcis det kan Fit Zone hjælpe med.

Kæden åbner nemlig et nyt center Sivmosevænget 2F i Odense

. Den store åbning er d. 5. januar, men ejeren Simon Høj Larsen slår allerede dørene op og viser faciliteterne frem d. 28. december, hvor man kan tegne et abonnement til ekstra skarpe priser.

“Vi holder en lille pre-opening, hvor man kan se sig omkring og blive medlem til et helt særligt tilbud,” siger ejeren Simon.

Er man forhindret mellem jul og nytår, er der dog ingen grund til at bekymre sig om prisen. Fit Zone Odense kører nemlig en åbningspris på 99 kroner om måneden helt frem til oktober.

Vil være bedst på pris

Selv efter tilbuddene, garanterer Simon de bedste medlemspriser.

“Vi slår os helt sikkert op på priserne, hvor vi vil være bedst. Vi holder løbende øje med de andre centre, eller om der dukker noget nyt op, og så justerer vi, så vi kan garanterer at være bedst på pris,” siger Simon.

Efter oktober bliver den faste pris enten 129 eller 159 kroner om måneden afhængigt af abonnementstype. Begge giver adgang til træning fra klokken 05 – 24.00 hver dag!

Men bare fordi priserne er i bund, så er kvaliteten altså i orden. Fit Zone er nemlig pakket med alle de rigtige maskiner fra de gode brands.

Simon har selv trænet i mange år og tog allerede som 15-årig en uddannelse i personlig træning, så han har helt styr på, hvad et godt træningscenter skal være udstyret med.

“Jeg har selv gået i mange forskellige centre, så jeg har en ret god ide om, hvilke maskiner, folk bruger, og hvordan et center skal bygges op, så det virker lige til og imødekommende at gå til træningen,” siger han.

Simon

Holdtræning på vej

Januar er en oplagt anledning til at genoptage træningen eller komme i gang, hvis man er helt ny. Og selvom det kan virke nyt og måske endda en smule skræmmende, at slå dørene op til en helt ny verden, så er der altså ikke noget at frygte hos Fit Zone.

Her er nemlig plads til alle – både begyndere og garvede, og man kan få en gratis introduktion til maskinerne.

“Maskinerne er egentlig ret lige til, men fordi det kan virke lidt overvældende, hvis man slet ikke kender til dem, tilbyder vi en indflyvning, så man føler sig tryg ved at komme i gang med at bruge kroppen,” siger Simon.

Det gælder både de mange styrketræningsmaskiner og kardio, som selvfølgelig begge er til stede i centret. Derudover er der en stor spejlsal, som der på sigt skal være holdtræning i.

“Det er en del af vores 2022-plan, at vi vil starte forskellige hold. Dans, yoga, pilates, mave-balle-lår og forskellige andre ting,” siger Simon.

Del artikel

Andre læser også