Klar til en eventyrlig uge: Overdådigt skaldyrsfad hos Franck A

Af Jens Erik Møller
Arkivfoto
Arkivfoto

Odense kommer til at stå på den anden ende i uge 34, hvor H. C. Andersen Festivals løber af stablen.

På den populære og legendariske restaurant Franck A i Jernbanegade vil der også være noget ekstraordinært at komme efter under festivalen. Her har restauranten nemlig et helt særligt H. C Andersen skaldyrsfad på kortet.

Det overdådige skaldyrsfad består af eventyrlige sager som østers, rejer, blåmuslinger, jomfruhummer samt krabbekløer, og med til serveringen hører naturligvis salat, brød, smør og olivenolie.

Gælder kun under HCA Festivals

Men det er med at være hurtig, for det er kun muligt at nyde det eventyrlige skaldyrsfad under H. C. Andersen Festivals. Mandag 20. august til torsdag 23. august serveres det mellem kl. 17 og 21, mens det lørdag 25. august er fra 11.30 til 15.

Prisen er 295 kr. pr. person og for at være sikker på at få plads, kan du reservere bord på forhånd via restaurantens hjemmeside eller ved at ringe eller maile til Franck A. Man skal dog minimum være to personer.

Der inviteres også til krebsegilde

Men det slutter ikke her. Fredag og lørdag aften er det tid til krebsegilde.

Franck A dækker langborde på terrassen og serverer bunkevis af krebs med salat med vinaigrette, citron mayo, brød og smør.

Begge dage er det kl. 17.30-19.30 og igen fra kl. 20. Prisen for at være med til krebsegilde er 395 kr. pr. person, og bestiller du bord på forhånd, er der krebse klar til servering, når I ankommer.

Du kan læse mere her, hvis du vil vide, hvad der ellers sker i Odense under H. C. Festivals.