Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Knæk Cancer: Odense Bulldogs samler ind

Af Christina Frederiksen
Mail
Mail

Når den årlige Knæk Cancer-kampagne skydes i gang i uge 43, er klubberne i ishockeysportens bedste række, Metal Ligaen, klar på skøjterne og har fokus på at samle ind til det gode formål.

Samtlige ni Metal Liga-klubber er med i en målrettet indsamling på og udenfor isen, hvor spillere, trænere og fans er klar til at støtte den vigtige kampagne.

Ishockeyfamilien har tidligere bevist sit værd, og nu har vi chancen for at kæmpe en kamp som er langt større end den daglige kamp på isen.

Thomas Bjuring, kommerciel chef, Metal Ligaen

I de seneste to sæsoner har Metal Liga-klubberne samlet godt en million kroner ind til det gode formål, og indsatsen fortsætter i efteråret 2022.

Odense Bulldogs støtter også kampagnen og vil frem mod lørdag 29. oktober samle ind i lokalområdet og blandt klubbens fans og støtter til fordel for Knæk Cancer.

Hele Metal Ligaens del af Knæk Cancer-kampagnen kulminerer lørdag 29. oktober med TV2’s store indsamlingsshow og Metal Liga-kampene SønderjyskE-Herlev og Herning-Odense.

– Hos Odense Bulldogs tager vi ansvar i mange henseender. Ikke blot i kampen mod kræften, men også til fordel for mange andre gode formål.

Lige nu er der mange daglige udfordringer i samfundet – også i forhold til at drive en ishockeyklub – men når det er sagt, har vi alle relationer til familie og bekendtskaber, som har den uhyggelige sygdom tæt inde på livet, siger Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs.

– Der mange vigtige kampe at kæmpe – en af dem er kampen mod cancer. Canceren er en sygdom, som stort set alle har haft inde på livet, og det er derfor en helt naturlig del for os i Odense Bulldogs at hjælpe til i kampen mod sygdommen, tilføjer Ole Nielsen.

Har doneret næsten én million

Odense Bulldogs vil i den kommende tid koordinere en fælles indsamling sammen med de resterende Metal Liga-klubber.

– Ishockeyfamilien har tidligere bevist sit værd, og nu har vi chancen for at kæmpe en kamp som er langt større end den daglige kamp på isen.

Alle ni Metal Liga-klubber vil køre forskellige kampagner på deres digitale platforme og samtidig administrere forskellige set up til gavn for indsamlingen, siger Thomas Bjuring, kommerciel chef i Metal Ligaen.

Det er altså helt unikt, at vi samlet set som liga har kunnet donere næsten en million kroner til Knæk Cancer i de seneste to sæsoner. Vi er kun en lille dråbe i det store hav, men forhåbentlig kan vi bidrage bare en smule til forskningen og kampen mod cancer med vores bidrag, tilføjer han.

Hver eneste klub i Metal Ligaen har en Knæk Cancer-hjemmekamp, hvor der vil blive sat fokus på kampagnen og ekstra meget tryk på indsamlingen. Alle Metal Liga-hold vil også i løbet af perioden spille i specielle Knæk Cancer-trøjer.

For Odense Bulldogs’ vedkommende bliver det kampen mod lokalrivalerne fra SønderjyskE, der spilles fredag den 28. oktober.

Del artikel

Andre læser også