Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Knæk Cancer på Posten: John Mogensen Tribute og To Kolde fra Kassen klar med støttekoncert

Af Christina Frederiksen

Brian Arnold, der er forsanger i hyldestorkestret ”John Mogensen Tribute”, har taget initiativ til støttekoncert i forbindelse med Knæk Cancer.

Sammen med resten af bandet samt party-duoen, ”To kolde fra kassen”, og Musikhuset Posten arrangerer han en støttekoncert, hvor entréindtægterne går ubeskåret til Kræft Ambulatoriet på H.C. Andersen Børne- og ungehospital.

Vi har haft så mange dejlige oplevelser og fået så meget kærlighed og positiv respons igen fra vores mange fans og publikummer, som vi nu ønsker at give videre.

Brian Arnold, “John Mogensen Tribute”

“Vi har haft en travl sommer, hvor vi har kørt landet tyndt og spillet rigtigt mange koncerter”, fortæller Brian Arnold og fortsætter:

“Vi har haft så mange dejlige oplevelser og fået så meget kærlighed og positiv respons igen fra vores mange fans og publikummer, som vi nu ønsker at give videre.”

Støttekoncerten, der bliver spillet på Musikhuset Posten, tirsdag den 25. oktober kl. 19.00, får som sagt også deltagelse af de glade gutter fra party-duoen, “To kolde fra kassen”.

“Vores betænkningstid var meget kort”, fortæller Morten Larsen fra duoen.

“Selvfølgelig stiller vi op og støtter et så vigtigt projekt, og vi håber, at rigtigt mange dukker op denne dag og derved støtter det gode formål”.

Brian Arnold er manden bag John Mogensen Tribute.

Stribevis af hits

Det bliver “To kolde fra kassen”, der starter koncerten og med statsgaranti får sat godt gang i publikum og skabt den helt rette syng-med-stemning.

Herefter overtager “John Mogensen Tribute” scenen og leverer en folkelig og festlig hyldest til den savnede folkekunstner, John Mogensen, der gav os sange som “Så længer jeg lever”, “Der er noget galt i Danmark”, “Karl-Herman og jeg”, “To mennesker på en strand”, “Nina Kære Nina”, “Sidder på et værtshus”, og mange, mange flere.

”Det er en forfærdelig situation, som nogle børn og deres familier desværre havner i. Det er derfor vi har valgt at
lave denne støttekoncert, så vi, med forhåbentligt mange menneskers hjælp, kan få samlet rigtigt mange penge ind, der kan være med til at støtte op om et meget vigtigt arbejde”, siger Brian Arnold, der har optrådt som “Danmarks John” siden 2014, og fortsætter:

”Det lyder måske forkert i nogles øre at lave en fest, mens andre ligger meget syge. Vi mener dog, at det er vigtigere, at man gør noget og støtter op, end slet ikke gør noget. Derfor vil vi skabe en festlig aften med god stemning, hvor man både kan få “To kolde fra kassen” og en ordentlig omgang “Fut i Fejemøget.” Og så skal vi huske på, at for hver billet vi sælger, stiger det beløb, vi donerer til H.C. Andersen Børne- og Ungehospital.”

Hvad: Støttekoncert med “John Mogensen Tribute” og “To kolde fra kassen”

Hvor: Musikhuset Posten

Hvornår: 25. oktober kl. 19

Del artikel

Andre læser også