Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

“Koblingerne” lanceres: Jernbanemuseum klar med nyt børneunivers

Af Christina Frederiksen

Kender du Koblingerne?

Hvis ikke, så får du muligheden i weekenden 10.-11. september, hvor det nye børneunivers på Danmarks Jernbanemuseum, lanceres.

Koblingerne er baseret på seks af museets lokomotiver og i denne weekend vil de indgå i et storstilet og festligt arrangement.

Kørslen på museets egen strækning

Kom ud at køre med Koblingerne på museets egen strækning. Hele weekenden køres der med både damp og diesel, når tre af de søde “Koblinger” tager museets gæster med på køreture. Hver tur varer ca. 10 minutter.  

Skuespil med Koblingerne 

Koblingerne glæder sig allerede til at blive vist frem og klargøringen er i fuld gang. I løbet af weekenden opstår der nogle problemer, der skal løses. Lokomotivmester Busse træder til og hjælper de seks søde lokomotiver. Der er tre forskellige forestillinger med “Teateret Der Gik I Sort” i løbet af dagen både lørdag og søndag.

Masse af sjove og spændende aktiviteter

Foruden skuespil og kørsler er der mulighed for at deltage i en masse forskellige aktiviteter på hele museets område. Få en tatovering med Koblingerne, bliv malet i ansigtet som en af Koblingerne, find Lokomotivmester Busses værktøj og vind en præmie, kør med en mini-Kobling på vores minibane, lav Koblingerne i perler og meget andet sjovt.

Glæd jer til Lokomotivmester Busses værksted

Gå på opdagelse i Lokomotivmester Busses værksted. Lokomotivmester Busse sørger for, at de seks søde lokomotiver har det godt, og at de er klar til opgaverne på museet. 

Alle aktiviteter er gratis, når entréen er betalt. Der er gratis entré for børn mellem 0-17 år.

Hvad: Koblingerne lanceres
Hvor: Danmarks Jernbanemuseum
Hvornår: 10.-11. september kl. 9-16

Del artikel

Andre læser også