MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Styr på årets julekalender?: I Magasin kan du købe helt unikke julekalendere

Af Redaktionen

Hvad er jul uden en julekalender?

Julekalenderen er en magisk tradition – også i Danmarks ældste stormagasin, Magasin, hvor årets kalendere emmer af kvalitet og julemagi.

Julekalenderne er populære blandt danskerne, og de findes til enhver smag – fra delikatessejulekalendere for dem, der hver dag skal have lidt lækkert at se frem til, til julekalendere med udvalgte skønhedsprodukter for dem, hvor julen er lig med selvforkælelse.

Sidste år bankede danskernes julehjerter i netop denne tid ekstra hårdt for chokolade og lakrids.

Se otte af de bedste bud på 2020 julekalendere nederst i artiklen fra Magasin – kan også bestilles online.

Kvalitet og skønhedsprodukter hitter

Men i år spår Margrethe Dal Lehrmann, indkøbsdirektør i Magasin, at det især er de specielle julekalendere, som emmer af kvalitet og gode skønhedsprodukter, der vil komme til at hitte blandt danskerne.

“Denne jul er på mange måder speciel. Vi kan ikke samles med venner og familie på samme måde, som vi plejer, og afstanden gør, at vi søger andre måder at forkæle os selv og vores nærmeste på.

Julekalenderne knytter sig til julehyggen og er en unik måde at vise omsorg både til os selv og til dem, vi elsker allermest. At det i år især er julekalenderne af høj kvalitet, som kunderne efterspørger, er med til at understrege, at vi er villige til at betale for den ekstra luksus og forkælelse i hverdagen,” siger Margrethe Dal Lehrmann og fortsætter:

“Julekalenderne er for mange danskere nærmest noget rituelt. De 24 små pakker rummer en traditionsbunden gestus, der for mange er meget personlig, da julekalenderen er med til at vise, at vi ved, hvad den anden kan lide.”

Har et bredt udvalg

Hos Magasin har man et af Danmarks bredeste udvalg af julekalendere til både børn og voksne med over 104 forskellige kalendere på tværs af kategorier, der rummer alt fra skønhedsprodukter og smykker til gin, te og bøger.

Sidste år solgte Magasin næsten 62.000 julekalendere, og i år forventes mere end 70.000 julekalendere at finde sin vej fra Magasin og hjem i de danske julestuer.

Udvalget af julekalendere bliver kun større så for at guide dig i jagten på den perfekte julekalender, har vi samlet et udpluk af otte unikke kalendere til en helt speciel tid.

Her er vores otte bud

Simply Chocolate BLUE SHARING, CHRISTMAS CALENDER

Klik HER

Magasin Mad&Vin ØKOLOGISK GOUMET TE-JULEKALENDER

Klik HER

Kiehl’s JULEKALENDER
Klik HER

L’Occitane L’OCCITANE JULEKALENDER

Klik HER

Lakrids by Bülow LAKRIDS CHRISTMAS CALENDAR

Klik HER

Magasin Mad&Vin KAFFEJULEKALENDER

Klik HER

The Body Shop MAKE IT REAL TOGETHER BIG JULEKALENDER
Klik HER

Monty Bojangles MALMÖ – CHRISTMAS ORGANIC CHOCOLATE CALENDER

Klik HER

Del artikel

Andre læser også