Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udforsk køkkennyheder, byd på auktion og nyd lækre smagsprøver: Alt sammen hos Svane Køkkenet Odense

Af Christina Frederiksen

Går du og overvejer et nyt køkken – eller ønsker du at give dit eksisterende køkken en flot make-over, så skulle du tage et smut forbi Svane Køkkenet Odense.

Den 3. september byder køkkenfirmaet indenfor til en dag fyldt med alt den nyeste inspiration til hjemmet, indretningen og madlavningen.

Vi glæder os til at åbne dørene til en hyggelig dag, hvor du kan blive forkælet med fantastisk mad, demonstrationer af det nyeste udstyr og en auktion på et fremragende produkt.

Michael Larsen, Svane Køkkenet

Som de fleste nok kan nikke genkendende til, er køkkenet det centrale rum i mange boliger. Og derfor er det ekstra vigtigt, at køkkenet bare fungerer!

Hos Svane Køkkenet Odense kan du få overblik over de nyeste tendenser og finde din favorit blandt de mange og flotte designs.

Bora demonstrerer

Til Design Lørdag får Svane Køkkenet Odense også besøg af Bora, som vil demonstrere deres smarte og funktionelle induktionskogeplader med indbygget emhætte.

En kombination, der giver dig flere muligheder for at indrette køkkenet og samtidig giver dig en lang række fordele.

For eksempel at du undgår forstyrrende emhætter i hovedhøjde, tidskrævende rengøring og mados, der trænger ud i dit hjem.

Kogeplade på auktion

Fra mandag den 29. august kan du deltage i auktionen på den populære BORA Pure-induktionskogeplade 80 centimeter induktionskogeplade med emhætte til en værdi af 27.800 kroner.

Bud starter ved 5.000 kroner og skal afgives i butikken på Rødegårdsvej 209, senest lørdag klokken 15.00.

Hvis du lørdag, køber eller bestiller en Bora kogeplade følger der også et stegefad med uden beregning.

“Vi glæder os til at åbne dørene til en hyggelig dag, hvor du kan blive forkælet med fantastisk mad, demonstrationer af det nyeste udstyr og en auktion på et fremragende produkt,” siger Michael Larsen, butikschef hos Svane Køkkenet Odense.

Hvad enten du vil købe en kogeplade, byde på auktionen eller bare lade dig inspirere, er du velkommen til Design Lørdag hos Svane Køkkenet Odense.

Hvad: Design lørdag hos Svane Køkkenet Odense.

Hvor: Rødegårdsvej 209, 5230 Odense M.

Hvornår: 3. september kl. 10-15. 

Del artikel

Andre læser også