MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kør fremtiden i møde i en luksuriøs elbil

Af Annoncør

Der er ingen tvivl om, at de fossile brændstoffer hører fortiden til, og at vi i fremtiden vil benytte os af andre og mere miljøvenlige energikilder, ikke mindst når det gælder biler. Med den nye Polestar 3 kan du køre ind i fremtiden i en af markedets mest luksuriøse elbiler. Læs med her og få mere at vide.

Polestar har længe været en særdeles populær bil, og inden længe bliver den også tilgængelig som elbil. Det er godt nyt for alle, der ønsker at bidrage til at mindske klimaforandringerne og på sigt spare penge.

Polestar 3 – fremtidens elbil

Polestar 3 udmærker sig ved at være en SUV og er dermed Polestars første af slagsen. SUV’er har i mange år været utroligt populære i USA, hvor alt som bekendt er større, men i de seneste år har vi også taget denne rummelige biltype til hos her i Norden og ikke mindst Danmark. En af de helt store fordele ved en SUV og dermed også Polestar 3 er, at her sætter man sig ind i bilen og ikke ned i bilen. Med en SUV er der tale om en helt anden komfort, når det gælder ind- og udstigning, og netop dette er noget, mange glæder sig over ved Polestar 3 og SUV’er generelt.

Ikke mindst for det ældre segment kan det være en fordel med smidig ind- og udstigning, men i virkeligheden gælder det for alle, at man let og hurtigt kan komme ind og ud af bilen i en travl hverdag. Dette er en af grundene til, at Polestar 3 kan være værd at overveje, når en ny bil står på ønskesedlen.

Verdenspremiere er lige om hjørnet

Polestar 3 er så tæt på lancering, som det næsten kan blive. I oktober 2022 har Polestar 3 verdenspremiere, og der er tale om noget af en sensation, når dette prægtige køretøj slippes løs. Hvornår den lille – eller rettere store – ny bliver tilgængelig her i Danmark er endnu forbundet med usikkerhed, men bilen kan bestilles allerede på lanceringsdagen. Produktionen af Polestar 3 forventes at gå i gang i starten af 2023, og forhåbentligt skal vi ikke vente alt for længe, før vi kan sætte os bag rattet og køre ind i fremtiden med en grøn samvittighed. Indtil da kan du overveje at købe en brugt bil på nettet.

Hvorfor skal man overveje en elbil?

Men hvorfor er elbiler så populære? En af de helt store grunde til, at elbiler og altså dermed også Polestar 3 i disse år er i så høj kurs er, at flere og flere har forstået alvoren i de allestedsnærværende klimaudfordringer, verden står overfor. Fossile brændstoffer er en af de største klimasyndere og udleder meget store mængder af CO2. Hvis vi skal kunne overlevere en verden, der er til at leve i for vores børn og børnebørn, må vi handle nu, og en af de ting, man som borger kan gøre er at søge at begrænse CO2-udledningen ved blandt andet at udfase fossile brændstoffer i transport og opvarmning af boligen.

Man skal heller ikke glemme, at der indtil år 2025 gives tilskud til køb af elbil, netop for at motivere bilisterne til at konvertere fra benzin og diesel til det mere miljøvenlige alternativ strøm. Der er altså penge at spare ved at købe en elbil, men tiden går og snart udløber tilskudsordningen. Det kan dog ikke afvises, at den vil blive forlænget, men det ved vi først, når vi kommer tættere på.

Fordele og ulemper ved en elbil

Der er altså både miljømæssige og økonomiske fordele ved at købe en elbil. Når vi taler økonomi, er det i lyset af den aktuelle samfundssituation primært bilens pris, der er fordelagtig, men når elpriserne falder, vil det sandsynligvis igen være billigere at køre på el end på benzin eller diesel. Netop de aktuelle meget høje elpriser er en af de ulemper, der kan være ved at købe en elbil. Også manglen på ladestandere kan være en udfordring, men i takt med at nettet bliver udbygget vil også denne forhindring blive elimineret.

Køb bil på nettet

Som noget relativt nyt kan du nu købe din elbil på nettet. Hvis du ikke kan vente til Polestar 3 kommer i handlen, kan du i mellemtiden vælge at købe en brugt Polestar på nettet.

Del artikel

Andre læser også