MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kørekaffe når nye højder: En oplevelse udover det sædvanlige hos Circle K

Af Redaktionen

Hvis du stadig forbinder kaffe fra tanken med en lunken termokande og noget tyndt, udrikkeligt sprøjt – så er der altså sket noget siden sidst.

Kaffen har nemlig fået en gevaldig overhaling, og hos alle Circle K’s stationer finder du kun premium coffee lavet på deres helt egen, friskkværnede blend.

For som de siger, så er det alfa og omega for dem at tilbyde en god og prisvenlig kaffe danskerne, for livet er simpelthen for kort til dårlig kaffe.

 

En prisvenlig luksusoplevelse

Skal du have en kop kaffe på farten, så er det ikke ligegyldigt, hvor du vælger at tage den.

I løbet af de sidste par år har tankstationskaffe nemlig nået nye højder, og det er en bølge Circle K er helt med på.

Deres særlige fokus på kaffe er dog ikke noget nyt.

For en årrække siden introducerede Circle K nemlig deres helt egen blend, der er udviklet for at sikre sig, at kaffen lever op til danskernes høje standard.

”Smagen skal ramme danskernes smag – og det er ikke helt nemt. Derfor har vi lavet mange tests med forskellige ristninger, som et smagspanel har smagt på.

Vores koncept findes også på Circle K’s tankstationer i det øvrige Norden, men her i Danmark er kaffeprofilen udviklet unikt i forhold til, hvordan danskerne ønsker kaffen skal smage.

Vi sørger også for, at produkterne lever op til vores fokus på bæredygtighed igennem bl.a. Rainforest Alliance-certificering, som sikrer, at kaffen er dyrket forsvarligt ift. regnskoven,” fortæller kaffeelsker samt presse- og kommunikationsansvarlig, Dennis Dalgaard, fra Circle K Danmark, om den specialudviklede kaffe.

Resultatet er en kaffe, der på mange måder kan konkurrere med kaffen på flere restauranter og caféer – men til en helt anden pris.

Under Corona-pandemien har mange danskere gerne lagt vejen forbi Circle K for at nyde en lækker café latte eller en cappuccino, og det er der også rigtig god grund til.

Circle K bruger nemlig udelukkende økologisk Naturmælk med et fedtindhold på 0,7% for at højne kvaliteten af deres kaffesortiment, hvoraf mere end halvdelen af udvalget er mælkebaserede.

God kaffe belønner sig

Det er udelukkende Circle K’s egen kaffe, der bliver brygget på de mere end 225 tankstationer landet over.

Selvfølgelig handler det om den lille, brune bønne, men for dem er det lige så meget et princip at tilbyde god kaffe til folk på farten.

”Hos Circle K ønsker vi at servere kvalitetskaffe, fordi vi helt generelt synes, livet er for kort til at drikke dårlig kaffe. Danskerne er en kaffedrikkende nation, og vi synes at vores kunder, som ofte er på farten, skal have en smagfuld kop kaffe med videre på færden.

Kaffe er jo vigtig for manges vaner i løbet af døgnet.

Det er ikke alle, der når at få kaffen derhjemme om morgenen, og mange stopper hos os for at få lidt energi gennem kaffen. Derfor skal kaffen være af god kvalitet og smage godt, men stadig være til at betale.

Vi får i dag rigtigt gode tilbagemeldinger på smagen af vores kaffe, så det kan helt sikkert svare sig at investere i at tilbyde danskerne på farten en god kop kvalitetskaffe,” forklarer Dennis Dalgaard.

Tilpasses løbende til danskerne

Circle K har skabt en helt særlig kaffeblend, der matcher danskernes kaffesmag, men udvalget matches også løbende via feedback fra de enkelte tankstationer.

”Vi får dagligt respons fra vores butikschefer, som får kundernes feedback på kaffen. Derudover tester vi blandt andet selv nye ristevarianter og kaffeprodukter”, tilføjer Dennis Dalgaard.

I løbet af få år har kaffen hos din lokale Circle K altså nået helt nye højder, så du altid kan få en smagfuld kop kaffe på farten, der på mange måder vil overgå dine forventninger.

Fra kedelig termokande til en toplækker latte – for at sige det kort.

Husk at Børnekaffen kører til og med februar, så hungrer du efter en god kop kaffe, der samtidig støtter et godt formål, så sving forbi Circle K næste gang du er på farten.

Hvad: Smagfuld kørekaffe hos Circle K
Hvor: Find din nærmeste Circle K lige her
Hvordan: Læs mere om kaffen her

Del artikel

Andre læser også