Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kører hele sommeren: Her kommer du på Odenses største skattejagt

Af Michael Qureshi

Theodors Hemmelige Guldskat’ er navnet på Odense Aafarts nye familieoplevelse, hvor familier kan tage på skattejagt ombord på bådene og i Fruens Bøge.

Den nye familieoplevelse er Aafartens hidtil største satsning.

Børnefamilierne på Fyn kan godt begynde at glæde sig. Odense har nemlig fået en ny stor familieattraktion. Fra 13. juni kan børnefamilier tage på skattejagt i Fruens Bøge og lede efter Theodors Hemmelige Guldskat.

Det skriver Odense Aafart i en pressemeddelelse.

I de sidste par uger har Odense Aafart afsløret flere af deres nyeste tiltag: Private ’Gin & Tonic Cruise’, PubQuiz på Åen, Rosé på Åen og mange flere events på vandcyklerne for de voksne.

Nu kan de præsentere det nyeste tiltag til børnefamilierne: skattejagt i Fruens Bøge, hvor man skal finde Theodors Hemmelige Guldskat.

35 datoer i løbet af den kommende tid

Alle weekender, ferier og helligedage i løbet af sommeren og efteråret vil det være muligt at komme ud og lede efter Theodors Hemmelige Guldskat.

Det drejer sig om intet mindre end 35 forskellige dage!

Den nye oplevelse er en nytænkning i forhold til Aafartens tidligere tiltag, da det ikke blot foregår ombord på bådene, men også fortsætter i skoven.

Oplevelsen er gennemført ned til sidste detalje.

Ombord på Aafartens turbåd på vej ud til Fruens Bøge skov vil man høre fortællingen om Theodor Schiøtz.

Theodor gemte for mange år siden en stor guldskat, som havde til formål at hjælpe Odenses borgere, hvis de en dag skulle komme i problemer. Isabella, Theodors tip tip oldedatter, har fået til opgave at beskytte skatten.

Men nu har hun brug for hjælp. Gorm Wladimir Kuznetsov, også kaldet Griske Gorm, har fået nys om guldskatten og har i sinde at stjæle den, så derfor må han stoppes.

Har en time til at løse gåder

Når man stiger i land ved Fruens Bøge har hver familie en time til at løse 6 gåder, som giver familierne 6 vigtige ledetråde.

På turen tilbage til Munke Mose afsluttes fortællingen om Theodor, Isabella og Griske Gorm.

Hvis man har klaret alle 6 gåder og finder kodeordet ved hjælp af det hemmelige alfabet, vil man, når man kommer i land, have mulighed for at bytte sin svarkonvolut til en lille præmie til børnene.

“For os er det vigtigt at skabe oplevelser for alle aldre, og vores nye skattejagt er noget, som hele familien kan samles om, og hvor børnene er i fokus.

Det giver os mulighed for at give familierne en hyggelig tur på vandet, nyde naturen omkring Fruens Bøge og være aktiv i nogle af de opgaver, der skal løses.

Jeg finder det relevant at skabe mere aktivitet i Fruens Bøge og samtidig fortælle hvilke skønne oplevelser og tiltag, som der er derude.

Jeg tror på, at vi med dette tiltag kan give familierne en mindeværdig oplevelse, som foregår langt væk fra skærmene,” udtaler Eva Pasgaard, direktør i Odense Aafart.

Skattejagten skaber samvær og viser naturen fra sin bedste side. Hop ombord på Odense Aafarts turbåd mod nye eventyr og en oplevelse som børn, barnlige sjæle og voksne vil nyde af.

Det er muligt at deltage i skattejagten Theodor og Den Hemmelige Guldskat alle weekender, ferier og helligdage fra 13. juni til efterårsferien.

Du kan læse mere her

Del artikel

Andre læser også