Kokketræf hjemme hos dig: Toprestauranter går sammen om Gourmet Take Away

Skrevet af: Michael Qureshi
De tre topkokke
PR-foto
De tre topkokke PR-foto

Den seneste tid har vi været vant til at hente Take Away, nu hvor alle vores yndlingsrestauranter og caféer er lukket ned.

Men nu er et nyt samarbejde stablet på benene, som man ikke har set før.

Tre af Odenses toprestauranter er nemlig gået sammen om at lave en luksus Take Away-menu til Bededagsferien i denne uge.

Vi kender det klassiske kokketræf hvor et par kokke fra forskellige steder samles for at levere det bedste af deres køkkenkundskaber.

Får små film med

Nu gør man det så i en Take Away-version, og der er endda lavet små videoer, som viser, hvordan retterne skal tilberedes.

Der er tale om Pasfall, Pilsmark & Spolum fra Restaurant Pasfall, NO61 & HOS som har sammensat en gourmet spiseoplevelse man kan nyde derhjemme.

Restauranterne skriver, at det er sidste chance for at booke menuen i morgen tirsdag d. 5. maj.

Den 6 retters forårsinspireret menu består af

HOS´ forret:
Grillede kammuslinger med ærter Francaise, muslingefløde & ørredrogn

NO61s Forret:
Rørt salat af torsk & hummer med syltede rødbede & krydderurter

NO61s Mellemret:
Tartelet med kalvebrisler & fynske asparges

Pasfalls hovedret:
Ballotine af frilandsoksemørbrad, stegte fynske, grønne asparges & morkelsky

Pasfalls Ost:
Profit rolls med rørt Lokeost & blåbær chutney

Hos´ Dessert:
Fynske rabarber med ymerfromage, sprød havre & vaniljecreme

Brød & smør

kr. 600,- pr. person (minimum 2 personer & max 10 personer)

Hele menuen afhentes hos Restaurant Pasfall i Brandts Passage mellem kl. 16.00-18.00 torsdag d. 7.maj, hvor I (på afstand) kan hilse på kokkene.

Menuen kan faktisk nydes torsdag aften efter afhentning eller fredag, lige når I har lyst.

Book her