Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom godt fra start med din flytning

Af Redaktionen

Kunne du godt tænke dig at komme væk fra din nuværende bolig? Måske vil du gerne flytte i noget større, måske trænger du til at prøve noget nyt, eller måske kunne du godt tænke dig at prøve en helt anden by? Lige meget skal du ordne nogle ting, inden du opsiger din nuværende bolig. Her kan du læse mere om, hvordan du kommer bedst muligt i gang med at flytte til dit nye hjem.

Find dit kommende hjem

Det er naturligvis vigtigt at få styr på, hvor du gerne vil flytte hen. Ideelt set rykker du videre til noget bedre, end det du allerede bor i. Derfor er det en god ide lige at undersøge, hvad der udbydes, så du ikke pludselig står og skal flytte i noget, der faktisk er en forringelse. Bor du i, eller i nærheden af, Odense, skal du sætte dig ind i markedet for lejeboliger i Odense. Priserne er generelt steget de seneste par år, og derfor er det godt, hvis du sikrer dig, at du rent faktisk kan finde noget, hvor du får nok for pengene.

Du skal være opmærksom på, at der kan være meget boligtrafik omkring studiestart. Derfor vil det oftest være en fordel at undgå sommeren og starten af efteråret, især hvis du ikke har nogen deadline for, hvornår du gerne vil være ude af din nuværende bolig.

Hvis du synes, det er svært at finde noget helt perfekt, kan du med fordel undersøge de forskellige byggeprojekter, som konstant foregår rundt omkring i byen. Mange private selskaber opfører flotte, nye boliger, og du kan skrive dig op til dem, inden de står klar. Ofte har du faktisk en god chance for at få en, for i Odense er vi inde i lidt af et byggeboom, så uanset hvor du ser hen, vil du finde nye lejligheder, der skyder i vejret.

Tænk over, hvad du tager med

Det er en god anledning til at rydde ud i dine ting, når du flytter. Måske har du en masse møbler og ting, du er ved at være småtræt af, og så er der altså bare ingen grund til at tage det med dig. Det er et værre besvær at skulle flytte alle sine ting, og det er bare dobbeltarbejde, hvis du alligevel kører det til genbrug et par måneder senere.

Det er også altid fornuftigt lige at tænke over, hvad du kommer til at mangle i din nye bolig. Hvis du for eksempel går og drømmer om en ny seng, kan du lige så godt få den på plads med det samme. Et nyt hjem giver dig mulighed for en ny start, og så kan du lige så godt føre nogle drømme ud i livet. Køb den seng, du har kigget på, og afslut med en af de bedste topmadrasser i test. At flytte må gerne give dig følelsen af, at du kommer videre i livet. Det er bare rart at slippe af med sit gamle møg og få nogle nye, fede ting ind i hjemmet.

Del artikel

Andre læser også